Dostava in stroški dostave

Naročene artikle lahko prevzamete osebno ali izberete dostavo na vaš dom ali katero od prevzemnih mest, katere ponujata naša dostavni partner Pošta Slovenije.

ZALOGA

EIGREsi je spletna trgovina, kar pomeni, da imamo v lastnem skladišču na lokaciji za takojšen prevzem na voljo le manjše število izdelkov. Zato velja pravilo, da so izdelki na voljo za prevzem šele, ko vas o tem obvestimo. Za točno informacijo lahko vedno preverite.

Če ste naročilo oddali do osme ure zjutraj, je velika verjetnost, da bo vaše naročilo pripravljeno ali odposlano še isti dan, ker bomo artikel nato hitro prevzeli v skladiščih ali prejeli hitro dostavo. V ostalih primerih je čakalna doba za prihod v naše skladišče maksimalno 1 delovni dan, odvisno od ure, ko skladišča še obratujejo, kar velja približno do 14:00.

Opomba, če naročilo oddate za vikend ali izven delovnega časa, rok "delovni dan" začne teči, ko naročilo prejmemo v obdelavo, torej to je prvi delovni dan po oddaji. Primer: če naročite v petek po četrti uri se 1 delovni dan začne šteti v ponedeljek, torej dostava 1 dan pomeni dostavo v torek.

Artikli in blagovne znamke s stalno zalogo na prevzemnem mestu:
UVI Gear, Ducky, Glorious, večina artiklov iz akcijske ponudbe

Artikli in blagovne znamke, ki bodo skoraj zagotovo na voljo še isti dan, ob naročilu do osme ure:
UVI stoli (z izjemami, za osebne prevzeme preverite), računalniške komponente, monitorji, periferija, mrežna oprema, računalniki...

Artikli in blagovne znamke, ki bodo vedno na voljo 1-2 delovna dneva po naročilu: 
- video igre
- blagovne znamke Redragon, PDP, Nacon, Bigben, Thrustmaster, DJI, LDNIO, 4GAMERS...
- igračke in spominki iz serij in iger (FUNKO, pliš itd...)
- konzole

 

DOSTAVA

Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije. Pakete oddajamo okoli 15:00, na Pošto Slovenije vsak delovni dan.

Strošek dostave je 4,5 €, dostava ob naročilu nad 300 € je brezplačna!
Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. V primeru prevzema pošiljke preko dostavne službe ob prevzemu obvezno podpišite spremne dokumente.
V primeru izbire plačila po povzetju ste dolžni poravnati kupnino za dostavljeno blago in stroške dostave, ki jih plačate dostavni službi. Kupec je dolžan blago pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.
OPOMBA! Naročil nad 1500€ ne pošiljamo z možnostjo plačila po povzetju brez dodatnega potrdila preko e-pošte ali telefona.
Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.
Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Novem mestu.

Načini plačila ob dostavi

Pošta Slovenije d.o.o. omogoča plačilo v gotovini ali s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club Slovenija (Diners Club tudi na do 12 obrokov). Seznam pošt, ki omogočajo plačevanje s karticami najdete tukaj, klikni me. Ob plačilu z gotovino ni dodatnih stroškov ob plačilu s kartico je strošek 1€, ob plačilu na obroke s kartico Diners Club nastane provizija, ki jo določi Diners Club Slovenije.


OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem je možen vsak delovni dan na naslovu Brnčičeva ulica 13, Ljubljana-Črnuče, rdeča opečna stavba, drugo nadstropje pisarna 40 (LEGIT d.o.o.).

Postopek naročila in prevzema:

  1. Opravite naročilo v spletni trgovini EIGRE.si in pri načinu dostave izberete osebni prevzem.
  2. Na elektronski naslov boste obveščeni, ko bo vaše naročilo pripravljeno.
  3. Naročilo lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 9:00-12:30 in 13:30-17:00.

Načini plačila ob dostavi

Na lokaciji lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

Navodila za pot do prevzemnega mesta

Naše prevzemno mesto se nahaja v stavbi GTC v Črnučah v Ljubljani. Do nje najlažje pridete iz smeri centra Ljubljane preko razcepa Tomačevo. Na prvem odcepu zavijete desno na Brnčičevo ulico in uporabite drugi izvoz na levi ter nato ponovno drugi odcep na levi. Če prihajate iz smeri Trzina uporabite izvoz na levo Brnčičevo cesto, uporabite drugi izvoz na levi ter nato ponovno drugi odcep na levi.

Naša pisarna se nahaja v rdeči opečnati stavbi GTC. Pred poslopjem je vedno na voljo prostor za parkiranje, tako da brez skrbi. Naša pisarna se nahaja v drugem nadstropju stavbe. Uporabite glavni prednji vhod, povzpnite se po drugih stopnicah po vrsti in takoj zavijte na levo, kjer boste tudi opazili sivo tablo z napisom EIGRE ter tablo za pisarno številka 44 in podjetje Legit. Na hodniku vstopite skozi desna vrata.