Ne spreglejte posebne END OF SCHOOL ponudbe! Več info.

Dostava in stroški dostave

Strošek dostave je 4.5 €, dostava ob naročilu nad 300 € je brezplačna!

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije d.o.o.*, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. V primeru prevzema pošiljke preko dostavne službe ob prevzemu obvezno podpišite spremne dokumente. 

V primeru izbire plačila po povzetju ste dolžni poravnati kupnino za dostavljeno blago in stroške dostave, ki jih plačate dostavni službi. Stroške dostave pri nakupih nad 300,00 EUR poravna ponudnik. Kupec je dolžan blago pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Novem mestu.

*OPOMBA: Pošta Slovenije d.o.o. omogoča plačilo v gotovini ali s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club Slovenija (Diners Club tudi na obroke). Seznam pošt, ki omogočajo plačevanje s karticami najdete tukaj, klikni me. Ob plačilu z gotovino ni dodatnih stroškov ob plačilu s kartico je strošek 1€, ob plačilu na obroke s kartico Diners Club nastane provizija, ki jo določi Diners Club Slovenije.