Ob nakupu stola UVI CHAIR brezplačno igra MORDHAU! več info (klikni me).

Dodatki stola

Dodatki stola
Prikaži:
Razvrsti po:

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)2D naslonjalo je nastavljivo po višini (gor in dol, 6 različnih višin) in smeri naslonjala (v levo, naravnost in v desno). 2D naslonjalo je primerno za stole UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green & Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE2D naslonjali za roki omogočata prilagoditev po višini. Izbirate lahko med..

40,02 € 31,45 € Brez DDV: 25,78 €

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR3D naslonjala za roke omogočajo nastavitve glede na višino (navzgor-navzdol) in vertikalo (naprej-nazaj). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 3D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green in Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE3D naslonjala za roke omogočajo prilagodit..

45,99 € 34,52 € Brez DDV: 28,29 €

4D naslonjalo za roke UVI CHAIR

4D naslonjalo za roke UVI CHAIRNaslonjala za roke 4D omogočajo nastavitve v vse smeri. Lahko jih prilagodite glede na višino (navzgor-navzdol), premikate vertikalno (naprej-nazaj) in po širini (bližje in dlje od sedišča). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 4D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styl..

50,02 € 39,01 € Brez DDV: 31,98 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism) Plinska vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero Red.PLINSKA VZMET ZA BUTTERFLY MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z Butterfly mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 7 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero R..

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)Dvigalka je kompatibilna z modeli Sport XL, Elegant Business, Devil PRO in Gamer.PLINSKA VZMET ZA MULTIFUNKCIJSKI MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z multifunkcijskim mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 6 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Gamer Blue, Elegant Business in Sport XL...

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Črni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ČRNI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala so pri..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. V komple..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Rdeči gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.RDEČI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALARdeči gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, MODRI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček MODRI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Modri gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.MODRI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAModri gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, ZELENI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ZELENI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Zeleni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ZELENI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR koleščki ČRNI (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Univerzalna črna kolesa so primerna za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.UNIVERZALNI ČRNI KOLEŠČKIUniverzalna črni koleščki so primerni tako za trde (beton, ploščice..

20,01 € 17,08 € Brez DDV: 14,00 €

UVI Cleaner

UVI Clean je idealen produkt za čiščenje in poliranje naravnih in umetnih usnjenih površin. Odličen je za usnjene avtomobilske stole, pisarniške in igračarske računalnike, kavče, obleke in torbice.UVI CleanUVI Clean je idealen produkt za čiščenje in poliranje naravnih in umetnih usnjenih površin. Odličen je za usnjene avtomobilske stole, pisarniške in igračarske računalnike, kavče, obleke in torbi..

29,99 € 14,99 € Brez DDV: 12,29 €