Nazaj v šolo in posebne promocijske cene izbranih izdelkov! Več info.

Dodatki stola

Dodatki stola
Prikaži:
Razvrsti po:

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)2D naslonjalo je nastavljivo po višini (gor in dol, 6 različnih višin) in smeri naslonjala (v levo, naravnost in v desno). 2D naslonjalo je primerno za stole UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green & Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE2D naslonjali za roki omogočata prilagoditev po višini. Izbirate lahko med..

40,02 € 31,45 € Brez DDV: 25,78 €

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR3D naslonjala za roke omogočajo nastavitve glede na višino (navzgor-navzdol) in vertikalo (naprej-nazaj). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 3D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green in Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE3D naslonjala za roke omogočajo prilagodit..

45,99 € 34,52 € Brez DDV: 28,29 €

4D naslonjalo za roke UVI CHAIR

4D naslonjalo za roke UVI CHAIRNaslonjala za roke 4D omogočajo nastavitve v vse smeri. Lahko jih prilagodite glede na višino (navzgor-navzdol), premikate vertikalno (naprej-nazaj) in po širini (bližje in dlje od sedišča). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 4D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styl..

50,02 € 39,01 € Brez DDV: 31,98 €

Blazini za glavo in hrbet z elastiko

Blazini za glavo in hrbet z elastikoUVI blazini za ledveno podporo in glavo z elastiko sta prekriti s črnim PU usnjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali celo avtomobilskim stolom.BLAZINI ZA GLAVO IN HRBET Z ELASTIKOUVI CHAIR blazini za ledveno podporo in glavo  z elastiko sta prekriti s črnim PU usnjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali ce..

19,52 € Brez DDV: 16,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism) Plinska vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero Red.PLINSKA VZMET ZA BUTTERFLY MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z Butterfly mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 7 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero R..

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)Dvigalka je kompatibilna z modeli Sport XL, Elegant Business, Devil PRO in Gamer.PLINSKA VZMET ZA MULTIFUNKCIJSKI MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z multifunkcijskim mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 6 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Gamer Blue, Elegant Business in Sport XL...

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Črni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ČRNI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala so pri..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. V komple..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Rdeči gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.RDEČI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALARdeči gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, MODRI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček MODRI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Modri gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.MODRI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAModri gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, ZELENI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ZELENI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Zeleni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ZELENI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR koleščki ČRNI (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Univerzalna črna kolesa so primerna za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.UNIVERZALNI ČRNI KOLEŠČKIUniverzalna črni koleščki so primerni tako za trde (beton, ploščice..

20,01 € 17,08 € Brez DDV: 14,00 €

UVI Cleaner

UVI Clean je idealen produkt za čiščenje in poliranje naravnih in umetnih usnjenih površin. Odličen je za usnjene avtomobilske stole, pisarniške in igračarske računalnike, kavče, obleke in torbice.UVI CleanUVI Clean je idealen produkt za čiščenje in poliranje naravnih in umetnih usnjenih površin. Odličen je za usnjene avtomobilske stole, pisarniške in igračarske računalnike, kavče, obleke in torbi..

29,99 € 14,99 € Brez DDV: 12,29 €

UVI nosilec menjalnika

UVI nosilec za menjalnikIzboljšajte svojo igralno izkušnjo UVI Racing Simulator PRO z nosilcem za menjalnik, ki je zasnovan tako, da ustreza tako desničarjem, kot tudi levičarjem. Izvrtane luknjice zagotavljajo združljivost UVI nosilca za menjalnik z popularnimi igralnimi menjalniki na trgu.Idealna izbira za desničarje in levičarjeUVI nosilec menjalnika ima posebno zasnovo, ki ga naredi idealnega ..

59,78 € 42,70 € Brez DDV: 35,00 €

UVI Racing Seat PRO

UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv simulator dirkanja, ki ponuja združljivost z vsemi priljubljenimi volani in stopalkami. Je popolnoma nastavljiv, tako da boste z lahkoto našli svoje popolne nastavitve! Konstrukcija je sestavljena in povezana z zelo močnimi materiali, ki poskrbijo za nemoteno dirkanje brez nadležnih premikov samega dirkalnika. Simulator ima posebne nogice, ki prepričuj..

348,92 € 350,14 € Brez DDV: 287,00 €

UVI stojalo za monitor/TV

Za najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslon pred dirkalni sedež in dobite optimalni kot gledanja. Stojalo se odlično prilega UVI Racing Seat PRO-ju. Stojalo je popolnoma samostoječe in je primerno tudi za druge namene!UVI stojalo za monitor/TVZa zagotovitev najboljše gaming izkušnje priporočamo uporabo UVI stojala za Monitor/TV...

242,78 € 148,84 € Brez DDV: 122,00 €

UVI trojno stojalo za monitor/TV

UVI trojno stojalo za monitor/TV vam pomaga ustvariti popolno izkušnjo dirkanja v vašem domu. Na njegovo posebno zasnovo lahko namestite 3 monitorje in ustvarite 180° pogled za pravi užitek pri igranju!UVI trojno stojalo za monitor/TVZa najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI trojnega stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslone pred dirkalni sedež in dobite optimalni ko..

425,78 € 213,50 € Brez DDV: 175,00 €

UVI univerzalna 5-kraka baza

UVI univerzalna 5-kraka bazaUVI univerzalna 5-kraka zvezda je narejena iz močne kovine, ki poskrbi, da se baza stola ne more zlomiti tudi pod veliko obremenitvijo.UVI UNIVERZALNA 5-KRAKA BAZAUVI univerzalna 5-kraka zvezda je narejena iz močne kovine, ki poskrbi, da se baza stola ne more zlomiti tudi pod veliko obremenitvijo. Premer 5-krake baze je 68 centimetrov. UVI univerzalna 5-kraka baza je ko..

24,40 € Brez DDV: 20,00 €

Vzglavnik za glavo in ledvena podporo

Vzglavnik za glavo in ledvena podporoUVI CHAIR blazini za ledveno podporo in glavo sta prekriti s črnim kašmirjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali celo avtomobilskim stolom.BLAZINA ZA GLAVO IN LEDVENO PODPOROUVI CHAIR blazini za ledveno podporo in glavo sta prekriti s črnim kašmirjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali celo avtomobilskim stolo..

19,52 € Brez DDV: 16,00 €