Nazaj v šolo in posebne promocijske cene izbranih izdelkov! Več info.

Racing simulatorji

Racing simulatorji
Prikaži:
Razvrsti po:

UVI nosilec menjalnika

UVI nosilec za menjalnikIzboljšajte svojo igralno izkušnjo UVI Racing Simulator PRO z nosilcem za menjalnik, ki je zasnovan tako, da ustreza tako desničarjem, kot tudi levičarjem. Izvrtane luknjice zagotavljajo združljivost UVI nosilca za menjalnik z popularnimi igralnimi menjalniki na trgu.Idealna izbira za desničarje in levičarjeUVI nosilec menjalnika ima posebno zasnovo, ki ga naredi idealnega ..

50,02 € 42,70 € Brez DDV: 35,00 €

UVI Racing Seat PRO

UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv simulator dirkanja, ki ponuja združljivost z vsemi priljubljenimi volani in stopalkami. Je popolnoma nastavljiv, tako da boste z lahkoto našli svoje popolne nastavitve! Konstrukcija je sestavljena in povezana z zelo močnimi materiali, ki poskrbijo za nemoteno dirkanje brez nadležnih premikov samega dirkalnika. Simulator ima posebne nogice, ki prepričuj..

451,40 € 350,14 € Brez DDV: 287,00 €

UVI stojalo za monitor/TV

Za najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslon pred dirkalni sedež in dobite optimalni kot gledanja. Stojalo se odlično prilega UVI Racing Seat PRO-ju. Stojalo je popolnoma samostoječe in je primerno tudi za druge namene!UVI stojalo za monitor/TVZa zagotovitev najboljše gaming izkušnje priporočamo uporabo UVI stojala za Monitor/TV...

228,14 € 148,84 € Brez DDV: 122,00 €

UVI trojno stojalo za monitor/TV

UVI trojno stojalo za monitor/TV vam pomaga ustvariti popolno izkušnjo dirkanja v vašem domu. Na njegovo posebno zasnovo lahko namestite 3 monitorje in ustvarite 180° pogled za pravi užitek pri igranju!UVI trojno stojalo za monitor/TVZa najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI trojnega stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslone pred dirkalni sedež in dobite optimalni ko..

298,90 € 213,50 € Brez DDV: 175,00 €