Posebna akcija na gamerska stola UVI CHAIR Gamer in Styler! Več info.

Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

UVI Chair Back in Black gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR BACK IN BLACK O BACK IN BLACK-uUVI CHAIR Back in Black je gaming stol, posebej zasnovan tako, da se prilagodi gamerju in mu pomaga izboljšati njegovo navado sedenja. Za razliko od drugih UVI stolov je Back in Black prekrit s kvalitetno tkanino, zato je primeren za ljudi, ki se zelo hitro znojijo oziroma tiste, ki ne radi uporabljajo umetno usnje. Back in Black ima popolnoma nastavljivo n..

284,99 € 219,99 € Brez DDV: 180,32 €

UVI Chair Devil Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR DEVIL RED O DEVIL RED-uUVI CHAIR Devil Red je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Devil Red ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša ga..

300,00 € 229,00 € Brez DDV: 187,71 €

UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR ELEGANT BUSINESS O ELEGANT BUSINESS-uUVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka o..

350,02 € 279,00 € Brez DDV: 228,69 €

UVI Chair Gamer Blue gaming stol

UVI CHAIR GAMER BLUE O GAMER BLUEUVI Chair Gamer Blue je kakovosten gaming stol, ki se lahko prilagodi vsem vašim potrebam, skrbi za hrbet in vam pomaga da se osredotočite na to, kar počnete! Gamer Blue ima dodatno blazino za glavo in ledveno podporo, ki poskrbijo za super prijetnem sedenje, uživanje pri igranju igric in poskrbi, da se izognite mravljinčenju, v nogah ali rokah, po dolgih urah igra..

360,02 € 274,50 € Brez DDV: 225,00 €

UVI Chair Hero Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR HERO REDO HERO RED-uUVI CHAIR Hero Red je najpreprostejši UVI STOL. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Hero Red ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Hero Red nima nastavljivih naslonjal za roke, vendar..

149,94 € 129,99 € Brez DDV: 106,55 €

UVI Chair Simple / Office

Tukaj sem, da popravim vašo držo in poskrbim, da ste počutite čim bolj udobno pri sedenju!Pozdravljeni, moje ime je UVI Simple Office Tukaj sem, da popravim vašo držo in poskrbim, da ste počutite čim bolj udobno pri sedenju!Moja zgodbaKot že veste, je moje ime UVI Simple Office. Moja zgodba se začne ob koncu leta 2016, ko je prišla ideja o nastanku UVI Chair znamke. Želeli so narediti stol, ki bi ..

199,99 € 139,01 € Brez DDV: 113,94 €

UVI Chair Sport XL Blue gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR SPORT XL BLUE O SPORT XL BLUE-juUVI Sport XL Blue je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL Blue okrepiljen z jeklenim okvirjem, malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL Blue močnejši je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močn..

400,04 € 299,00 € Brez DDV: 245,08 €

UVI Chair Sport XL WHITE gaming / pisarniški stol + DARILO: Call of Duty Black Ops 4!

Paket stola UVI Chair Sport XL ter igre Call of Duty Black Ops 4. Izberete lahko med PC, PS4 in Xbox verzijo. UVI CHAIR SPORT XL WHITE O SPORT XL-uUVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepiljen z jeklenim okvirjem, malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejš..

400,04 € 299,00 € Brez DDV: 245,08 €

UVI Chair Sport XL WHITE gaming / pisarniški stol - rahlo rabljen

Stol je bil vrnjen po 1 tednu uporabe, tehnično brezhiben.UVI CHAIR SPORT XL WHITE O SPORT XL-uUVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepiljen z jeklenim okvirjem, malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejši je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem..

400,04 € 245,00 € Brez DDV: 200,82 €

UVI Chair Storm Blue gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR STORM BLUEO STORM BLUE-juUVI CHAIR Storm Blue je najpreprostejši UVI STOL. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Storm Blue ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Storm Blue nima nastavljivih naslonjal za r..

149,94 € 129,99 € Brez DDV: 106,55 €

UVI Chair Styler Green gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR STYLER GREEN O STYLER GREEN-uUVI CHAIR Styler Green je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Styler Green ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo,..

289,99 € 228,99 € Brez DDV: 187,70 €

UVI Focus pisarniški stol

UVI FocusZdravo, moje ime je UVI Focus in moj cilj je izboljšati tvojo produktivnost! Prav tako kot UVI Elegant Business sem bil ustvarjen z namenom uporabe v pisarni, ampak se od njega zelo razlikujem. Kot prvo, nisem prekrit z umetnim usnjem ampak z zelo kvalitetno tkanino. Poleg tega imam prav posebno nastavljivo oporo za glavo in hrbet, ki skrbijo za vašo dobro počutje in udobje med uporabo.&n..

300,00 € 164,99 € Brez DDV: 135,24 €