Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

AKRACING Nitro Gaming stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma.Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva kot..

314,76 € Brez DDV: 258,00 €

AKRACING Player Gaming stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma. Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva ko..

322,08 € Brez DDV: 264,00 €

AKRACING Prime stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma. Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva ko..

269,62 € Brez DDV: 221,00 €

Arozzi Torretta stol

Torretta stol je zelo kompakten, udoben in nastavljiv. Zelo lahko ga obrnete za 360 stopinj, nastavljate višino stola, nastavljate višino naslonjala za roke in z zaponko fiksirate nastavitve stola. Pet najlonskih koleškov poskrbi za stabilnost stola. Zelo udoben po vsej površini stola.Lastnosti:- Zelo oblazinjen in udoben- Ergonomičen dizajn- Zgornja poršina obdana s tkanino- Lahka konstrukcija&nb..

254,98 € Brez DDV: 209,00 €

SpeedLink Regger vrtljiv stol

SPEEDLINK Regger igralniški stol kar kliče k igralniškem udobju. Regger je igralniško optimizirani stol, ki vam daje popolno svobodo za premikanje, kar omogoča, da se med igro počutite v popolni akciji. Sedež je vrtljiv za 360 °, ima popolnoma nastavljiv nagib naslonjala, po višini nastavljivo ledveno oporo ter dodatno še nastavljive naslone za roke. Mehanizem stola se lahko zaklene na najudobnejš..

269,99 € Brez DDV: 221,30 €

SpeedLink Regger vrtljiv stol rdeč

SPEEDLINK Regger igralni stol kar kliče k igralniškem udobju. Regger je igralniško optimizirani stol, ki vam daje popolno svobodo za premikanje, kar omogoča, da se med igro počutite v popolni akciji. Sedež je vrtljiv za 360°, ima popolnoma nastavljiv nagib naslonjala, po višini nastavljivo ledveno oporo ter dodatno še nastavljive naslone za roke. Mehanizem stola se lahko zaklene na najudobnejšo to..

269,99 € Brez DDV: 221,30 €

UVI Chair Back in Black

UVI eSports chair – Back in Black bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno j..

289,99 € 241,29 € Brez DDV: 197,78 €

UVI Chair Devil rdeč

UVI eSports chair – Devil bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je visoko..

299,99 € 268,40 € Brez DDV: 220,00 €

UVI Chair Gamer moder

UVI eSports chair – Gamer bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je visoko..

349,99 € 279,38 € Brez DDV: 229,00 €

UVI Chair Simple / Office

UVI eSports chair – Simple - office bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporab..

199,99 € 149,45 € Brez DDV: 122,50 €

UVI Chair Sport XL bel

UVI eSports chair – Sport XL bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Sportov poseben XL dizajn je primeren tudi za večje osebe. Stol sestavlja trajen kovinski ..

398,94 € 347,70 € Brez DDV: 285,00 €

UVI Chair Styler zelen

UVI eSports chair – Styler bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je visok..

299,99 € 251,44 € Brez DDV: 206,10 €