Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

AKRACING Nitro Gaming stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma.Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva kot..

314,76 € Brez DDV: 258,00 €

AKRACING Player Gaming stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma. Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva ko..

322,08 € Brez DDV: 264,00 €

AKRACING Prime stol

Ne zavedamo se kako zelo pomembno je imeti dober stol in tako preprečiti poškodbe na hrbtenici. Poškodbe nastajajo počasi z leti, opazimo pa jih ko je prepozno. Za vas imamo ergonomske, nastavljive in zelo udobne gaming stole, ki so primerni za večurno vsakodnevno sedenje tako v službi kot doma. Stol je narejen v skladu z evropskimi normativi in vam bo prihranil številne bolečine ob koncu dneva ko..

269,62 € Brez DDV: 221,00 €

Arozzi Torretta stol

Torretta stol je zelo kompakten, udoben in nastavljiv. Zelo lahko ga obrnete za 360 stopinj, nastavljate višino stola, nastavljate višino naslonjala za roke in z zaponko fiksirate nastavitve stola. Pet najlonskih koleškov poskrbi za stabilnost stola. Zelo udoben po vsej površini stola.Lastnosti:- Zelo oblazinjen in udoben- Ergonomičen dizajn- Zgornja poršina obdana s tkanino- Lahka konstrukcija&nb..

254,98 € Brez DDV: 209,00 €

SpeedLink Regger vrtljiv stol

SPEEDLINK Regger igralniški stol kar kliče k igralniškem udobju. Regger je igralniško optimizirani stol, ki vam daje popolno svobodo za premikanje, kar omogoča, da se med igro počutite v popolni akciji. Sedež je vrtljiv za 360 °, ima popolnoma nastavljiv nagib naslonjala, po višini nastavljivo ledveno oporo ter dodatno še nastavljive naslone za roke. Mehanizem stola se lahko zaklene na najudobnejš..

269,99 € Brez DDV: 221,30 €

SpeedLink Regger vrtljiv stol rdeč

SPEEDLINK Regger igralni stol kar kliče k igralniškem udobju. Regger je igralniško optimizirani stol, ki vam daje popolno svobodo za premikanje, kar omogoča, da se med igro počutite v popolni akciji. Sedež je vrtljiv za 360°, ima popolnoma nastavljiv nagib naslonjala, po višini nastavljivo ledveno oporo ter dodatno še nastavljive naslone za roke. Mehanizem stola se lahko zaklene na najudobnejšo to..

269,99 € Brez DDV: 221,30 €

UVI Chair Back in Black

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA TOPLO PRIPOROČAMO PREDNAROČILO, PREDVIDENA DOBAVA 25.5.2017!UVI eSports chair – Back in Black bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že da..

289,99 € 229,09 € Brez DDV: 187,78 €

UVI Chair Devil rdeč

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA TOPLO PRIPOROČAMO PREDNAROČILO, PREDVIDENA DOBAVA 25.5.2017!UVI eSports chair – Devil bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol..

299,99 € 268,40 € Brez DDV: 220,00 €

UVI Chair Gamer moder

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA TOPLO PRIPOROČAMO PREDNAROČILO, PREDVIDENA DOBAVA 25.5.2017!UVI eSports chair – Gamer bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol..

349,99 € 325,74 € Brez DDV: 267,00 €

UVI Chair Simple / Office

UVI eSports chair – Simple - office bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporab..

199,99 € 149,45 € Brez DDV: 122,50 €

UVI Chair Sport XL bel

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA TOPLO PRIPOROČAMO PREDNAROČILO, PREDVIDENA DOBAVA 25.5.2017!UVI eSports chair – Sport XL bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!S..

398,94 € 384,30 € Brez DDV: 315,00 €

UVI Chair Styler zelen

ZARADI VELIKEGA POVPRAŠEVANJA TOPLO PRIPOROČAMO PREDNAROČILO, PREDVIDENA DOBAVA 25.5.2017!UVI eSports chair – Styler bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Sto..

299,99 € 268,52 € Brez DDV: 220,10 €