Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Tipkovnice

Tipkovnice
Prikaži:
Razvrsti po:

COOLER MASTER Devastator II žični gaming komplet tipkovnice in miške z modro LED osvetlitvijo slo tisk

Gaming komplet COOLER MASTER Devastator II gaming črna tipkovnica z miško je odlična izbira za vse igralce računalniških iger ter drugih multimedijskih aktivnosti. Tipkovnica ter miška sta obe ergonomsko dizajnirani za igranje iger brez napora, ter sta opremljeni s kvalitetno LED osvetlitvijo v modri barvi. Miška je precizna, optična, s 6-imi gumbi, kablom dolžine 1, 8m in ločljivostjo 1000/1600/2..

44,05 € 39,03 € Brez DDV: 31,99 €

COOLER MASTER Master Keys Pro S RGB MX Brown žična črna RGB osvetljena mehanska slotisk tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica Cooler Master QuickFire Master Keys Pro S je najboljša tipkovnica kompaktne velikosti, kar jih premore podjetje Cooler Master. Uporablja Cherry MX Brown stikala, ter se ponaša s posebno zasnovo RGB osvetlitve ki ponuja uporabniku tisoče kombinacij in kar 16,7 milijona barv. Elegantna in kvalitetna zasnova hitro osvoji srce uporabnikov. Gladek in č ist izgled, lasersko g..

161,91 € 143,46 € Brez DDV: 117,59 €

COOLER MASTER Masterkeys Lite L Combo žični RGB LED osvetlitev slo tisk gaming komplet

Gaming komplet tipkovnice in miške Cooler Master Masterkeys Lite L Combo navdušuje igralce računalniških iger z RGB osvetljeno tipkovnico z ekskluzivnimi "mem-hanskimi" tipkami in natančno gaming optično miško. Tipkovnici lahko barve osvetlitve nastavljate v 6 ločenih območjih ter v dveh območjih na miški. Nastavite lahko tudi različne efekte, valovanje, dihanje in več. Osvetlitev je lahko vedno v..

61,73 € 57,99 € Brez DDV: 47,53 €

COOLER MASTER Masterkeys Pro L White Brown žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Gaming tipkovnica Cooler Master Masterkeys Pro L White je opremljena z MX Cherry Brown stikali, pritrjenimi na kovinsko ploščo, ki skupja s prilagodljivo belo LED osvetlitvijo ter č istim dizajnom tipkovnico napravijo v kombinacijo trdnega občutka in sofisticiranega izgleda. ODLIČNA OSVETLITEV Tipkovnica MasterKeys Pro White je opremljena za različnimi nivoji osvetlitve, ki si jo nastavljate po v..

125,08 € 110,83 € Brez DDV: 90,84 €

COOLER MASTER Masterkeys Pro M White Brown žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Gaming tipkovnica Cooler Master Masterkeys Pro M White je opremljena z MX Cherry Brown stikali, pritrjenimi na kovinsko ploščo, ki skupja s prilagodljivo belo LED osvetlitvijo ter č istim dizajnom tipkovnico napravijo v kombinacijo trdnega občutka in sofisticiranega izgleda. ODLIČNA OSVETLITEV Tipkovnica MasterKeys Pro M White je opremljena za različnimi nivoji osvetlitve, ki si jo nastavljate po..

111,82 € 99,08 € Brez DDV: 81,21 €

COOLER MASTER Quick Fire XTi Brown žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica Cooler Master Quick Fire XTi predstavlja ultimativen minimalističen dizajn in elegantno preprostost. UV premazane tipke vključujejo večbarvni sistem osvetlitve s 100% avtentičnimi Cherry MX Brown stikali. Priklopi-in-deluje sistem omogoča enostavno nastavljanje barv, načinov osvetlitve, profilov in makrov brez potrebe po kompleksni programski opremi. - preproste linije,..

88,25 € 78,19 € Brez DDV: 64,09 €

CORSAIR K70 RAPIDFIRE Cherry MX Speed RGB žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska Gaming tipkovnica Corsair K70 RGB RAPIDFIRE ponuja hitrost in trdnost, ki jo potrebujete za tekmovanje na najvišjem nivoju. Uporablja Cherry MX Speed RGB mehanska stikala za najhitrejšo odzivnost, 100% anti-ghosting tehnologija vam omogoča uporabo vseh kombinacij tipk. Aluminijast okvir je narejen, da preživi nevihto za navihto pritiskov na tipke. Corsair Utility Engine omogoča sofisticir..

215,08 € 208,73 € Brez DDV: 171,09 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K10

Tipkovnica Genius Scorpion K10 mehanična tipkovnica je točna, hitra, natančna in zanesljiva tipkovnica. Za najboljšo gaming izkušnjo ima K10 19-ključnih in naprednih anti-ghost tipk. S pomočjo SmarGenius aplikacije lahko tipke od F1 do F12 namestite po lastni izbiri z različnimi funkcijami, ki so vam na voljo v sami aplikaciji. V kolikor igrate več iger hkrati, si preko Genius oblaka uredite in sh..

34,99 € 30,02 € Brez DDV: 24,60 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K215

Tipkovnico Genius Scorpion K215 uvrščamo med vstopne modele, ki so namenjene gamerjem in s svojo LED osvetlitvijo ponujajo brezskrbno igranje dolgo v noč.Poleg osvetlitve ima tipkovnica tudi 10 hitrih tipk, s katerimi boste lahko upravljali spletne in medijske funkcije. Tipkovnica zdrži do 2.000.000 klikov.Glavne značilnosti:- Priklop in povezava: USB        - LED osvetlitev (7 barv)- 10 hitrih ti..

20,00 € 17,15 € Brez DDV: 14,06 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K5

Udobna in trpežna Scorpion K5 ima nekoliko višje tipke kot običajne tipkovnice. Tipke so prevlečene z mehko teksturo in zdržijo s to teksturo tudi do 10 milijonov tipkanja, kar močno izboljša doživetje za novince. 7 barvna LED osvetlitevCelotna tipkovnica ima 7-barvno LED osvetlitev, ki jo je možno prilagoditi s 4 stopnjami svetlosti in vključuje tudi tipko "off", v kolikor tega ne želite uporablj..

24,99 € 21,43 € Brez DDV: 17,57 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K9

14 multimedijskih tipk in bližnjic  Ključne tipke tipkovnice Scorpion K9 omogočajo igralcem hitri nadzor predvajalnika funkcij, kot so volumen gor/dol, premor/predvajanje in nazaj/naprej ter bližnjice do e-pošte in moje namizje, ne da bi morali za to zapreti igro. Igrajte učinkovito z izjemnim udobjem. Čudovita osvetlitev z možnostjo prilagajanja svetlosti Konfiguracija 7- barvne osvetlitve tipk v..

32,99 € 28,31 € Brez DDV: 23,21 €

Genius GX gaming tipkovnica Imperator

Strokovno zasnovana in oblikovana Genius GX gaming tipkovnica Imperator predstavlja prav poseben užitek za vse igralce iger in uporabnike računalniške opreme. Tipkovnica omogoča razširitev s šestimi enostavno dostopnimi tipkami na levi strani tipkovnice, s katerimi se izognete vsakršnim motnjam ob vklopu/izklopu načina za igranje iger.Vključuje tudi tri profile, s katerimi lahko prednastavite nast..

43,99 € Brez DDV: 36,06 €

HYPERX Alloy FPS (HX-KB1BL1-NA/A2 MX Blue) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy FPS je s kompaktno velikostjo namenjena za igranje prvoosebnih streljačin. Uporablja minimalističen kompakten dizajn, ki je idealen za FPS igre. Na mizi prihrani prostor za premike miške in obenem ponuja polno funkcionalnost in enostavno prenašanje. Ohišje je narejeno iz trdnega jekla za dolgo delovanje in stabilnost. Kot ultra prenosna tipkovnica prihaja ce..

169,32 € 118,70 € Brez DDV: 97,29 €