Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Tipkovnice

Tipkovnice
Prikaži:
Razvrsti po:

COOLER MASTER Devastator II žični gaming komplet tipkovnice in miške z modro LED osvetlitvijo slo tisk

Gaming komplet COOLER MASTER Devastator II gaming črna tipkovnica z miško je odlična izbira za vse igralce računalniških iger ter drugih multimedijskih aktivnosti. Tipkovnica ter miška sta obe ergonomsko dizajnirani za igranje iger brez napora, ter sta opremljeni s kvalitetno LED osvetlitvijo v modri barvi. Miška je precizna, optična, s 6-imi gumbi, kablom dolžine 1, 8m in ločljivostjo 1000/1600/2..

44,05 € 39,03 € Brez DDV: 31,99 €

COOLER MASTER Masterkeys Pro M White Brown žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Gaming tipkovnica Cooler Master Masterkeys Pro M White je opremljena z MX Cherry Brown stikali, pritrjenimi na kovinsko ploščo, ki skupja s prilagodljivo belo LED osvetlitvijo ter č istim dizajnom tipkovnico napravijo v kombinacijo trdnega občutka in sofisticiranega izgleda. ODLIČNA OSVETLITEV Tipkovnica MasterKeys Pro M White je opremljena za različnimi nivoji osvetlitve, ki si jo nastavljate po..

102,98 € 91,25 € Brez DDV: 74,79 €

CORSAIR K70 RAPIDFIRE Cherry MX Speed RGB žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska Gaming tipkovnica Corsair K70 RGB RAPIDFIRE ponuja hitrost in trdnost, ki jo potrebujete za tekmovanje na najvišjem nivoju. Uporablja Cherry MX Speed RGB mehanska stikala za najhitrejšo odzivnost, 100% anti-ghosting tehnologija vam omogoča uporabo vseh kombinacij tipk. Aluminijast okvir je narejen, da preživi nevihto za navihto pritiskov na tipke. Corsair Utility Engine omogoča sofisticir..

201,63 € 195,68 € Brez DDV: 160,39 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K10

Tipkovnica Genius Scorpion K10 mehanična tipkovnica je točna, hitra, natančna in zanesljiva tipkovnica. Za najboljšo gaming izkušnjo ima K10 19-ključnih in naprednih anti-ghost tipk. S pomočjo SmarGenius aplikacije lahko tipke od F1 do F12 namestite po lastni izbiri z različnimi funkcijami, ki so vam na voljo v sami aplikaciji. V kolikor igrate več iger hkrati, si preko Genius oblaka uredite in sh..

34,99 € 30,02 € Brez DDV: 24,60 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K215

Tipkovnico Genius Scorpion K215 uvrščamo med vstopne modele, ki so namenjene gamerjem in s svojo LED osvetlitvijo ponujajo brezskrbno igranje dolgo v noč.Poleg osvetlitve ima tipkovnica tudi 10 hitrih tipk, s katerimi boste lahko upravljali spletne in medijske funkcije. Tipkovnica zdrži do 2.000.000 klikov.Glavne značilnosti:- Priklop in povezava: USB        - LED osvetlitev (7 barv)- 10 hitrih ti..

20,00 € 17,15 € Brez DDV: 14,06 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K9

14 multimedijskih tipk in bližnjic  Ključne tipke tipkovnice Scorpion K9 omogočajo igralcem hitri nadzor predvajalnika funkcij, kot so volumen gor/dol, premor/predvajanje in nazaj/naprej ter bližnjice do e-pošte in moje namizje, ne da bi morali za to zapreti igro. Igrajte učinkovito z izjemnim udobjem. Čudovita osvetlitev z možnostjo prilagajanja svetlosti Konfiguracija 7- barvne osvetlitve tipk v..

32,99 € 28,31 € Brez DDV: 23,21 €

HYPERX Alloy Elite (HX-KB2RD1-UK/R1 MX Red) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy Elite MX Red je namenjena vsem, ki hočejo opremiti svojo bojno postajo s trdno tipkovnico polno funkcij in stila. Alloy Elite ponuja dinamične efekte osvetlitve, HyperX rdečo osvetlitev in unikatni 18 LED trak. Narejena je iz trdnega jeklenega okvira, ki bo zdržal test časa in udarcev po tipkah. Z namenskimi multimedijskimi tipkami, USB 2.0 izhodom, Game Mod..

146,50 € 124,01 € Brez DDV: 101,65 €

HYPERX Alloy FPS (HX-KB1BL1-NA/A2 MX Blue) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy FPS je s kompaktno velikostjo namenjena za igranje prvoosebnih streljačin. Uporablja minimalističen kompakten dizajn, ki je idealen za FPS igre. Na mizi prihrani prostor za premike miške in obenem ponuja polno funkcionalnost in enostavno prenašanje. Ohišje je narejeno iz trdnega jekla za dolgo delovanje in stabilnost. Kot ultra prenosna tipkovnica prihaja ce..

166,33 € 116,18 € Brez DDV: 95,23 €

HYPERX Alloy FPS (HX-KB1BR1-NA/A2 MX Brown) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy FPS Brown je s kompaktno velikostjo namenjena za igranje prvoosebnih streljačin. Uporablja minimalističen kompakten dizajn, ki je idealen za FPS igre. Na mizi prihrani prostor za premike miške in obenem ponuja polno funkcionalnost in enostavno prenašanje. Ohišje je narejeno iz trdnega jekla za dolgo delovanje in stabilnost. Kot ultra prenosna tipkovnica prih..

142,00 € 116,18 € Brez DDV: 95,23 €

MSI GK-701 Cherry MX Brown žična osvetljena USB črna/rdeča slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica MSI GK-701 je namenjena uporabnikom, ki si želijo zmogljivosti, kvalitete in lepega izgleda. Opremljena je z rdečimi LED osvetljenimi tipkami, ki sedijo na Cherry MX Brown mehaničnih stikalih. To so prava gaming stikala, ki zdržijo do 50 millijonov klikov, ter zagotavljajo kar najboljši občutek in natančnost pri igranju. Zlat konektor, ter oplaščen kabel zagotavljajo..

102,98 € 91,25 € Brez DDV: 74,79 €

Ozone STRIKE BATTLE mehanična tipkovnica, MX Red

Mehanična tipkovnica Ozone Strike Battle je programirana tako, da se zlahka prilagodi vsaki igri in vsakemu igralcu. Vrhunsko aluminij ohišje omogoča dolgo obstojnost, njena življenjska doba je do 50 milijonov pritiskov na tipke. Omogoča šest različnih možnosti rdeče zadnje LED osvetlitve, in sicer: izključen, breathing, 10 %, 30 %, 70 % in 100 %. Tipkovnica ima poleg multimedijskih tipk, ki omogo..

119,99 € 89,73 € Brez DDV: 73,55 €

Ozone Strike Battle Spectra MX RED US odprta

Tipkovnica je bila uporabljena za recenzijo na GAMING.si, garancija prične veljati z dnevom nakupa (24 mesecev)!Lastnosti:- Full RGB (16.8 milijona), nastavljanje barv po želji (preko programske opreme), prednastavljeni barvni profili- Cheery MX RED mehanična stikala- G mode funkcija (onemogočena Windows tipka)- Media tipke- Zgornja površina tipkovnice je aluminjasta- Makro tipke- 64KB spomina- An..

113,46 € 86,62 € Brez DDV: 71,00 €

Ozone STRIKE PRO mehanična tipkovnica, MX Blue

Tipkovnica Strike PRO mehanična tipkovnica je točna, hitra, natančna in zanesljiva tipkovnica. Je visoko kvalitetna tipkovnica z LED osvetlitvijo, izredno vzdržljivimi tipkami, ki vzdržijo tudi do 50 milijonov pritiskov na tipko. Tipkovnica ima 6 makro tipk, ponuja pa 5 različnih profilov za nastavitve teh tipk. Tipkovnica ima funkcijo Anti ghosting in G-mode funkcijo, ki vam omogoča, da lahko izk..

140,00 € Brez DDV: 114,75 €