Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Torbe

Torbe

Torbe

Prikaži:
Razvrsti po:

Ozone LANPCK nahrbtnik torba za prenosnik

Ozone Gaming LanPck je večstranska torba v večji velikosti, z namenom udobnega in varnega trasnporta večjih količin vaših gaming pripomočkov. Torba je kot vaš potovalni pripomoček za transport na Lan prireditve oziroma organizirane ekipne računalniške igre. Dvojna zaščita v notranjosti učinkovito zaščiti prenosni računalnik in ga ločuje od drugih predmetov. Usnjeni, dodatno ojačani ramenski in roč..

54,99 € 43,17 € Brez DDV: 35,39 €

Ozone ROVER nahrbtnik torba za prenosnik

Ozone Rover nahrbtnik za prenosnik je namenjen za varno in udobno prenašanje vašega prenosnega računalnika. Izdelan je iz visoko kvalitetnih materialov, natančneje iz 1680D balističnega najlona, ki omogoča odlično zaščito za vsak prenosnik z zaslonom v razponu do velikosti 39,62 cm oziroma 15.6". Predal za prenosnik je okrepljen z dodatno zaščitno oblogo, ki bo poskrbela za optimalno stopnjo varno..

50,00 € 38,84 € Brez DDV: 31,84 €

Ozone Survivor nahrbtnik za prenosnik

Ne glede na to, kam se odpravljate s svojim prenosnim računalnikom in dodatno gaming opremo, se lahko vedno zanesete na Ozone Survivor nahrbtnik. Ozone Survivor nahrbtnik je zasnovan, da preživi tudi najbolj ekstremne razmere, od tod je tudi dobil ime. Vaša oprema bo v omenjenem nahrbtniku vedno varno in udobno prenešena. Nahrbtnik je izdelan iz visoko kvalitetnih materialov, natančneje iz močnega..

59,99 € 51,82 € Brez DDV: 42,48 €

Razer gaming gear, Rogue nahrbtnik

Lastnosti: Minimalističen dizajn Odporen na trganine in vodo Notranjost iz TPU materjala Primeren za prenosnik Razer Blade 14"   Opis: Razer Rouge nahrbtnik je vsestransko uporaben in trpežen nahrbtnik, idealen za prenosnik Razer Blade 14". Zunanjost minimalistično oblikovanega nahrbtnika je odporna na trganine in vodo, notranjost pa je narejena iz TPU materiala, ki preprečuje praske ..

109,95 € 94,21 € Brez DDV: 77,22 €