Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Playstation 4)

20,69 €
Na zalogi
Koda izdelka:
3307215889091
Predvidoma dostavimo v ponedeljek (4. 07.), če naročite v

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

  • Hitra dostava

   Večino izdelkov na zalogi dostavimo v samo 1 delovnem dnevu ob naročilu do osme ure zjutraj! Več info o dobavi posameznih artiklov.

  • Več načinov plačila

   Plačilo kurirju ob dostavi, gotovina, kreditne kartice. Več info o načinih plačila in možnostih plačila na obroke.

   Pomoč in svetovanje

   Preko email [email protected] telefona 070 388 288 ali kontaktnega obrazca.

  • Osebni prevzem ob predhodnem naročilu

   Brnčičeva ulica 13, drugo nadstropje, pisarna 44. Prevzem večine artiklov je možen le ob predhodnem naročilu. Več info.

  • Naša ocena: 4,9 od 5

   Naše stranke nas na povprečno ocenijo s 4,9 od 5! Več info.

Navdih za igro Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, so razvijalci iskali pri resničnih protiterorističnih enotah iz vsega sveta. Igralci se boste tako priučili umetnosti uničevanja, ter izkusili boje v tesnih prostorih, taktiko, skupinsko delo in hitre akcije, ki so glavni del igre. Večigralstvo postavlja nove norme v ekipni igri, uporabi taktike, ter bojev v bogati dediščini iger Rainbow Six.

PROTITERORISTIČNE ENOTE
Člani protiterorističnih enot so izurjeni za delovanje v izjemnih razmerah, kot je reševanje talcev s kirurško natančnostjo. So specialisti za boj na blizu in se posvečajo predvsem posredovanju v zaprtih prostorih. Delujejo v tesnih formacijah ter so strokovnjaki za boj na blizu, miniranje in koordinirane napade.

OBLEGANJE
Prvič v zgodovini serije Rainbow Six, se boste spoprijeli z obleganjem. Za to bo potrebna posebna taktika. Sovražniki imajo sredstva, ki stavbe spremenijo v prave utrdbe. S postavljanjem pasti, utrjevanjem prostorov ter obrambnimi sistemi bodo poskušali odbiti napade enote Rainbow Six. Za soočanje s takšnimi situacijami boste imeli na voljo več svobode kot do sedaj. Z uporabo taktičnih načrtov, opazovalnih helikopterjev (dronov) in plezalne opreme, bo enoti Rainbow Six na voljo več možnosti za reševanje, napad in razreševanje zaostrenih razmer.

USMERJENO DELOVANJE
Uničevanje utrdb je osrednji del igre Rainbow Six Siege. Realblast pogonsko jedro omogoča igralcem doslej nemogoče uničevanje stavb. Z razstreljevanjem zidov si boste odprli nove poti, tudi strop in tla nista več neprebojna. Vsaka podrobnost v okolju se odziva realistično, dinamično na uporabo različnega streliva ter razstreliva, ki ga boste uporabili.

0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Playstation 4)
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Playstation 4) - Navdih za igro Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, so razvijalci iskali pri resničnih protiterorističnih enotah iz vsega sveta. Igralci se boste tako priučili umetnosti uničevanja, ter izkusili boje v tesnih prostorih, taktiko, skupinsko delo in hitre ak