Hitman 3 - Deluxe Edition (PS5)

Hitman 3 - Deluxe Edition (PS5)

Hitman 3 - Deluxe Edition (PS5)

75,59 €
Na zalogi
Koda izdelka:
5021290089808
Predvidoma dostavimo v torek, če naročite v

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

Datum izida: 20.01.2021

Zadnje poglavje v sagi World of Assassination je tako kot prejšnja dela skrivalna igra, kjer svojega obritoglavega morilca s črtno kodo na zatilju nadzorujemo iz pogleda od zadaj in z njim opravljamo morilske naloge širom oble. Agenta 47 v tej striktno enoigralski avanturi popeljemo na šest neverjetno podrobnih in vzdušnih lokacij, kot sta Anglija in bližnjevzhodni Dubaj. Vseskozi se trudimo ostati čim bolj skriti in neopaženi ter se po nečednem dejanju izgubiti v množici. Filmska zgodba vsebuje številne like, ki jih upodabljajo profesionalni igralci, pri umorih pa lahko zaprežemo vso domišljijo, ki jo premoremo, saj igra omogoča veliko svobode in kreativnosti. Inačica za PlayStation podpira tudi virtualno čelado PSVR.

Izdaja Deluxe vsebuje digitalni vodnik po igri, s katerim boste laže zamojstrovali zmikljivo ptico, in glasbo iz igre v digitalni obliki.

0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hitman 3 - Deluxe Edition (PS5)
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.