Watch Dogs: Legion - Gold Edition (PS5)

Watch Dogs: Legion - Gold Edition (PS5)

Watch Dogs: Legion - Gold Edition (PS5)

86,39 €
Na zalogi
Koda izdelka:
3307216174912
Predvidoma dostavimo v sredo, če naročite v

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

Nadaljevanje dveh uspešnih vohunskih akcijad v odprtem svetu se odvija v angleški prestolnici po brexitu, v katerem bi si redkokdo želel živeti. Velemesto je polno kamer in dronov, tudi oboroženih, ki prežijo na kriminalce – oziroma na ljudi, ki jih oblasti označijo za takšne. Moč pa je v mnogočem prešla na zasebno podjetje Albion, v katerem je na nek način soudeležena tudi tvrdka Blume iz prejšnjih dveh delov. Vnovič se znajdemo v vlogi uporniškega hekerja, toda igra v tem pogledu prinaša številne inovacije ter izboljšave. Bistvena je odsotnost enotnega glavnega lika, kajti v Legionu je lahko junak podnaslovu primerno katerikoli človek, ki ga skupina DedSec rekrutira. Vmesni prizori, zgodba, dialog – vse to se spreminja glede na to, kdo je trenutno DedSecov “zastopnik”. Toda ljudje v skupino ne vstopijo kar tako, marveč jih je treba prepričati. V organizaciji nato pripadajo trem poklicem, ki se s problemi spopadajo vsak po svoje, toda če umrejo, odidejo iz igre za vekomaj …

Legion odlikujejo številni gradniki. London je orjaško mesto z izraženimi znamenitostmi, igranje pa omogoča svobodno izbiranje pristopa. Lahko recimo napadete sami ali s sodelavci, streljate, se plazite ali zaprežete uplenjeno tehnologijo, kot so droni. Enoigralska kampanja ima kar pet zgodbenih niti z več kot šestdesetimi nalogami, ki zadostujejo za ducate ur igranja, vdelano pa je tudi sodelovalno internetno večigralstvo, v katerem s prijatelji skupaj opravljate misije in obstranske aktivnosti, med katere sodita tudi nogomet in grafitiranje. 

Ker gre za eno največjih iger letošnjega leta, je Legion na razpolago v kar štirih izdajah. Običajni se najprej pridružuje Gold Edition, v kateri dobite sezonsko vstopnico za dvoje naknadnih razširitev zgodbe, štiri dodatne heroje, tri dodatne misije in zunanjost avtomobila. Resistance Edition ima vsebino Gold Editiona, nov hekerski lik Lynx z živalsko masko in teden dni VIP-statusa za hitrejše nabiranje izkušenj. Najbolj poželjiva pa je kajpak Ultimate Edition, ki ima vsebino Gold Editiona, poleg tega pa še troje novih likov (Lynx, Leonard, Viper), troje mask (Sapphire Guard, Cardboard Cyborg, Distortion), in štiri tedne VIP-statusa za hitrejše nabiranje izkušenj.

0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Watch Dogs: Legion - Gold Edition (PS5)
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.