Port Royale 4 (Nintendo Switch)

Port Royale 4 (Nintendo Switch)

Port Royale 4 (Nintendo Switch)

41,99 €
Ni na zalogi
Koda izdelka:
4020628713331

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

Datum izida: 31.03.2021

V tej taktični igri se pridružite Španiji, Angliji, Franciji ali Nizozemski v bitki za prevlado nad Karibi v 17. stoletju. Postanete mlad guverner in svoje mestece spremenite v pomembno trgovsko središče. Iz nič ustvarite dolge proizvodne verige, ki segajo čez več otokov, in tako trgovsko mrežo razpredete čez celotne Karibe. Z rabo podrobnega zemljevida se ognete čerem, plitvinam in nevihtam. Za lokalnega guvernerja opravljate naloge in s pridobljenim slovesom odklepate nove zgradbe, ladje in še marsikaj. Nato se lotite zasedanja rivalnih mest in jim razredčite ladjevja, obenem pa se pazite gusarjev in drugih morskih roparjev. Prvič v seriji so pomorske bitke potezne in v njih sodeluje do osem plovil naenkrat, s kompleksnimi taktičnimi prijemi pa lahko skorajda gotov poraz spremenite v veličastno zmago!
Odlike:
 • Štiri mogočne frakcije: Anglija, Francija, Španija in Nizozemska, vsaka s svojimi lastnostmi in samosvojimi igralnimi prijemi.
 • Več dolgih enoigralskih kampanj, vsaka za svojo stran.
 • Vodja avanture lahko pripada enemu od poklicev: raziskovalec, trgovec, raziskovalec in pirat. Vsak ima svoje pluse in minuse.
 • Trgovanje z več kot 60 karibskimi mesti v orjaškem 3D-svetu. Trgovske poti je pametno speljati mimo plitvin, neviht in čeri.
 • 50 zgradb, od tega 25 proizvodnih, in številni izdelki, kot je rum. Zgradbe vplivajo na zadovoljstvo meščanov, ki ga ne gre zanemarjati.
 • 18 zgodovinsko natančnih vrst ladij iz 16. in 17. Stoletja.
  • Taktične potezne pomorske bitke z mogočnimi kapitani.
  0
  Rating:
  0% of 100
  Napišite vaše lastno mnenje
  Pregledujete:Port Royale 4 (Nintendo Switch)
  Vaša ocena
  Nalaganje...

  Sortirajte po 

  Vaše vprašanje

  Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.