Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

PC igre

PC igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Assassin\'s Creed: Liberation HD (pc)

Piše se leto 1765. Medtem, ko se ameriška revolucija na severu zaostruje, se španske sile na jugu poskušajo poslužiti Louisiane. Vendar pa morajo prej preko smrtonosne članice skupine "Assassinov", Aveline, ki bo v bran svoji zemlji in ljudstvu uporabila vse svoje orožje in znanje. Naj bodo to tihi uboji iz zasede ali vročekrvni napadi na več sovražnikov, Aveline je strah in trepet vseh, ki ji sto..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Battlefield 1 (pc)

Doživite začetek prve svetovne vojne. V igri Battlefield 1 se prebijte skozi epske bitke. Udeležite se bojev na ulicah zasedene Francije, srditih spopadov italijanskih gorskih utrdb in divjih borb v arabskih puščavah. Odkrijte svet v krempljih vojne skozi akcijsko zgodbo ali množično večigralsko igro za do 64 igralcev. Bojujte se kot pehotni vojak ali uporabite vozila plovila in letala. Na voljo b..

40,01 € 36,23 € Brez DDV: 29,70 €

Call of Duty WW2 (World War 2) PC

Prednaročniki prejmete igro na dan izida! Cena je informativne narave in se lahko spremeni! Izid 3.11.2017Call of Duty se vrača k svojim koreninam z Call of Duty: WWII - čudovito doživetje, ki ponovno določa novo svetovno vojno za novo igralno generacijo. Pristanite v Normandiji na D-dan in se borite po Evropi v najznamenitejši zgodovini vojne. Doživite klasične Call of Duty borbe, druženja in neu..

51,24 € Brez DDV: 42,00 €

Dark Souls 3 GOTY (PC igre)

Ko bodo plameni ugašali in se bo svet podiral, se boš podal v nove Temne duše, kjer boš srečal še večje sovražnike in veličastnejšo okolico. Prodrl boš globoko v temo in izkusil epsko vzdušje, odlično grafiko ter nadalje izpiljeno igranje. V mraku brli le še žerjavica …  Izdaja GAME OF THE YEAR..

40,01 € 36,03 € Brez DDV: 29,54 €

Fifa 17 (pc)

V načinu the journey boste v vlogi mladega nogometnega talenta, poskusili svojo srečo v svetu vrhunskega športa vse od mladinske lige do lige prvakov. Začeli boste v enem izmed klubov angleške prve lige. Z vami bodo že znani igralci, trenerji in managerji, ki bodo krojili vašo kariero. Obvladovati morate vse lastnosti mladega športnika tako fizične kot psihične. Če boste vse storili pravilno, če b..

40,01 € 36,91 € Brez DDV: 30,25 €

Fifa 17 2200 FUT POINTS (pc)

2200 FUT točk, za uporabo v Fifa Ultimate Team trgovini.Za uporabo nujno potrebujete igro FIFA 17, Origin uporabniški račun in povezavo z internetom. ..

20,00 € 17,71 € Brez DDV: 14,52 €