Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

PC igre

PC igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Battlefield 1 (pc)

Doživite začetek prve svetovne vojne. V igri Battlefield 1 se prebijte skozi epske bitke. Udeležite se bojev na ulicah zasedene Francije, srditih spopadov italijanskih gorskih utrdb in divjih borb v arabskih puščavah. Odkrijte svet v krempljih vojne skozi akcijsko zgodbo ali množično večigralsko igro za do 64 igralcev. Bojujte se kot pehotni vojak ali uporabite vozila plovila in letala. Na voljo b..

60,01 € 54,49 € Brez DDV: 44,66 €

Battlefield: Hardline (pc)

Vživite se v igro roparjev in policajev  v igri Battlefield™ Hardline. Z akcijo nabita igra povezuje prepoznaven enoigralski način s čustveno zgodbo postavljeno v okolje televizijskih kriminalk. Dobrodošli na novo igrišče. ..

15,00 € 13,15 € Brez DDV: 10,78 €

Call of Duty WW2 (World War 2) PC

Več info sledi kmalu, prednaročniki prejmete igro na dan izida! Cena je informativne narave in se lahko spremeni!Izid 3.11.2017 ..

51,24 € Brez DDV: 42,00 €

Civilization: Beyond Earth (pc)

Civilization: Beyond Earth Sida Meierja bo pognala razvoj človeške civilizacije čez tradicionalno mejo iger Civilization in raziskala prihodnost ljudi na tujem planetu. Prvič boste vodili kulturološko deljene frakcije in jih razvili v novo civilizacijo, ki bo odražala izbrano usodo. Izkusili boste kopico novih igralskih možnosti, vključujoč nelinearno napredovanje tehnologije, globje upravljanje i..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Dragon Age: Inquisition (pc)

Epska BioWareova RPG serija je z močjo Frostbite 3 grafičnega pogona naredila izjemen korak naprej. Čudoviti razgledi in nove možnosti vas pričakujejo. Pripravite se za igro Dragon Age: Inquisition! Apokaliptični dogodek pahne deželo Thedas v nemir. Zmaji zatemnijo nebo in mečejo senco na zemljo, ki je na pragu kaosa. Čarodeji se spustijo v vojno s tiranskimi Templarji, narodi pa se obrnejo drug ..

11,99 € 10,35 € Brez DDV: 8,48 €

FIFA 16 (pc)

FIFA 16 inovira celotno igro za uravnoteženo, prvinsko in razburljivo nogometno doživetje. Preizkusite nov način igranja in rivalstvo višje stopnje. Inovacije na področju igranja igre FIFA 16 prinašajo samozavest v obrambi nadzor v sredini igrišča ter omogočajo ustvarjanje čarobnih trenutkov. Novinci in izkušeni igralci bodo lahko svoje sposobnosti pilili v načinu FIFA Trener. Inovacije v vseh pog..

20,00 € 17,71 € Brez DDV: 14,52 €

Fifa 17 (pc)

V načinu the journey boste v vlogi mladega nogometnega talenta, poskusili svojo srečo v svetu vrhunskega športa vse od mladinske lige do lige prvakov. Začeli boste v enem izmed klubov angleške prve lige. Z vami bodo že znani igralci, trenerji in managerji, ki bodo krojili vašo kariero. Obvladovati morate vse lastnosti mladega športnika tako fizične kot psihične. Če boste vse storili pravilno, če b..

60,01 € 54,49 € Brez DDV: 44,66 €

Hitman: The Complete First Season (pc)

V vlogi agenta 47 izpolnjujte naloge po vsem svetu. Razširjena izdaja morilske sage vas bo gotovo pritegnila. ..

50,01 € 43,16 € Brez DDV: 35,38 €

Just Cause 3 (pc)

Mediteranska republika Medici je pod brutalnim nadzorom moči željnega generala Di Ravella. Pomaga lahko samo en mož. Rico Rodriguez! Njegova misija? Z vsemi razpoložljivimi sredstvi uničiti generalovo strahovlado. Z ogromno izbiro orožij, vozil in najrazličnejših naprav, ustvarite kaos na najbolj kreativen in eksploziven način, ki si ga lahko domislite. Z več kot 600 kvadratnimi kilometri odprte..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

Lara Croft and the Temple of Osiris (pc)

 Lara Croft and the Temple of Osiris je nadaljevanje zelo uspešne igre Lara Croft and the Guardian of Light, prvič pa lahko izkusite sodelovalni način za kar štiri igralce. Skupaj boste odkrivali tempelj, premagovali horde sovražnikov iz egiptovskega podzemlja, reševali zapletene uganke in se izogibali smrtonosnim pastem. Sočasno pa med seboj tekmovali za zaklade, mogočne artefakte in seveda pravi..

9,99 € 8,62 € Brez DDV: 7,06 €

Murdered: Soul Suspect (pc)

Ko Ronan O\'Connor, detektiv s divjo preteklostjo postane žrtev brutalnega in neusmiljenega morilca, se znajde v posmrtnem življenju. Njegov edini izhod iz vmesnega sveta je odkriti resnico o njegovem morilcu. Kot Ronan imate svobodo raziskati mesto Salem, lesene hiše, ozke ulice in gotske cerkve. Za ohranitev svoje duše se boste morali boriti z zli duhovi, med tem pa počasi razkrivali grozljivo r..

4,99 € 4,31 € Brez DDV: 3,53 €

Need for Speed (pc)

Odkrijte nočni svet urbanega dirkanja, ki ponuja pet različnih načinov igre. Skozi prepletajoče zgodbe si z odlično vožnjo priborirte ulični sloves in na koncu status ikone dirkanja. Ventura Bay je urbano igrišče, od središča mesta, vse do soteske in pristanišča, zvoki dirkalnikov mestu ne pustijo spati. ..

20,00 € 17,71 € Brez DDV: 14,52 €