Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

PS3 igre

PS3 igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Battlefield 4 (playstation 3)

Battlefield 4 je igra, ki definira žanr prvoosebnih strelskih iger. Z venomer spreminjajočim se dinamičnim okoljem, porušljivimi stavbami, epskimi bitkami z vozili ali plovili in realističnem kaosom vojne, vam Battlefield preprosto da več od konkurence. Samo v Battlefieldu lahko porušite steno, ki zakriva sovražnika. Samo v Battlefieldu lahko vodite napad iz vojaškega čolna. Battlefield vam prepuš..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

Borderlands: The Pre-Sequel (playstation 3)

Odkrijte vzpon na oblast in zgodbo podleža po imenu Handsome Jack, ki ste ga spoznali v igri Borderlands 2. Dogajanje je postavljeno v čas med prvim in drugim delom igre borderlands, na luni planeta Pandora pa vas čaka mnogo novih "dogodivščin". Zaradi nizke težnosti lahko zdaj smrt sejete tudi od zgoraj, pri tem pa vam bodo vsekakor prav prišla nova ledena in laserska orožja. Z novimi vozili razi..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Disney Infinity (playstation 3)

Bodite pirat, pošast ali superheroj. Bodite kar hočete biti! Odpravite se na tri razburljive pustolovščine z vašimi najljubšimi Disney junaki. Odjadrajte kot kapitan Jack Sparrow in se borite v Piratih s Karibov, v vlogi Gospoda Neverjetnega premagajte zlobne Omnidroide in obvarujte ulice Metrovilla, ali pa uganjajte norčije na univerzi za pošasti kot navihani Sulley. Ustvarite pa si lahko tudi s..

80,02 € 80,52 € Brez DDV: 66,00 €

Fifa 17 (playstation 3)

FIFA 17 ponuja avtentnično, uravnoteženo in razburljivo nogometno doživetje. Izboljšave smo pripravili na zelenici in poleg nje. Poleg kariernega načina igranja in FIFA Ultimate Teama Lahko na Xbox 360® in PlayStation® 3 preizkusite nove načine igranja. · Postanite poklicni nogometaš in poklicni vratar, turnirji, mednarodna ženska tekmovanja, igranje spletnih sezon, igranje s prijatelji, igre za..

50,01 € 45,23 € Brez DDV: 37,07 €

Grand Theft Auto IV (playstation 3)

Kaj dandanes sploh pomenijo ameriške sanje? Za Nika Bellica, ki je v Ameriko ravnokar prispel iz Evrope, pomenijo predvsem upanje, da lahko ubeži preteklosti. Njegov bratranec Roman pa ima drugačno vizijo. Liberty City vidi kot kraj velikih priložnosti in domneva, da se lahko z Nikom dokopljeta do bogastva. Toda, ko zapadeta v dolgove, ju raznorazni sleparji kaj hitro zvlečejo v svet kriminala. Ka..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Need For Speed: The Run (playstation 3)

Adrenalinski odvisneži in ljubitelji hitrosti se boste vnovič znašli na napačni strani zakona.Napete dirke na lokacijah od San Francisca do New Yorka se bodo vrstile ena za drugo, marsikatera od njih pa se bo sprevrgla v pravi boj za preživetje. Vstopili boste v nezakonit podzemni svet dirkanja z visokimi stavami, ter v popolnosti izkusili vročico divjanja na štirih kolesih. Švigali boste preko dr..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

Sniper Elite 3 Ultimate Edition (playstation 3)

Najnovejše poglavje nagrajene serije, Sniper Elite 3 pošilja igralce na neprizanesljiva in eksotična območja 2. svetovne vojne v Severni Afriki. Opremljen s tanki Tiger in najnovejšim orožjem, ima nemški zloglasni afriški korpus nadvlado nad zavezniškimi silami, ki so manjšini in komajda oboroženi. Kar je še huje, zadnja vohunska poročila razkrivajo, da nacisti v tej vroči deželirazvijajo super or..

30,00 € 25,89 € Brez DDV: 21,22 €