Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

PS3 igre

PS3 igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Battlefield 4 Limited Edition (playstation 3)

Battlefield 4 je igra, ki definira žanr prvoosebnih strelskih iger. Z venomer spreminjajočim se dinamičnim okoljem, porušljivimi stavbami, epskimi bitkami z vozili ali plovili in realističnem kaosom vojne, vam Battlefield preprosto da več od konkurence. Samo v Battlefieldu lahko porušite steno, ki zakriva sovražnika. Samo v Battlefieldu lahko vodite napad iz vojaškega čolna. Battlefield vam prepuš..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

Borderlands: The Pre-Sequel (playstation 3)

Odkrijte vzpon na oblast in zgodbo podleža po imenu Handsome Jack, ki ste ga spoznali v igri Borderlands 2. Dogajanje je postavljeno v čas med prvim in drugim delom igre borderlands, na luni planeta Pandora pa vas čaka mnogo novih "dogodivščin". Zaradi nizke težnosti lahko zdaj smrt sejete tudi od zgoraj, pri tem pa vam bodo vsekakor prav prišla nova ledena in laserska orožja. Z novimi vozili razi..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Call of Duty: Black Ops (playstation 3)

Call of Duty: Black Ops, sedma igra v seriji, vas bo popeljala na različne svetovne lokacije, vključujoč Vietnam in Kubo. Pričakujete lahko številne napete misije, dodelano sodelovalno igranje za do 4 igralce, obsežen arzenal orožij in ogromen vozni park, ter mnogo drugih reči. Ste pripravljeni na nov klic dolžnosti?..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Disney Infinity (playstation 3)

Bodite pirat, pošast ali superheroj. Bodite kar hočete biti! Odpravite se na tri razburljive pustolovščine z vašimi najljubšimi Disney junaki. Odjadrajte kot kapitan Jack Sparrow in se borite v Piratih s Karibov, v vlogi Gospoda Neverjetnega premagajte zlobne Omnidroide in obvarujte ulice Metrovilla, ali pa uganjajte norčije na univerzi za pošasti kot navihani Sulley. Ustvarite pa si lahko tudi s..

80,02 € 80,52 € Brez DDV: 66,00 €

FIFA 15 (playstation 3)

FIFA 15 z osupljivimi detajli nogomet povzdiga na novo mejo realizma in tako boste čustva tega športa začutili kot še nikoli poprej. Opazujte srčno navijanje in skandiranje privržencev klubov kot na tekmi in poslušajte komentatorje kako z novim sistemom dinamične predstavitve (Dynamic Match Presentation) s svojim komentiranjem navijače popeljejo skozi tekmo. Prvič v zgodovini igre je vseh 22 igral..

11,99 € 10,35 € Brez DDV: 8,48 €

Fifa 18 (playstation 3)

FIFA 18 briše meje realnosti in virtualnega sveta. Odkrijte junake, moštva in vzdušje na štadionih ter doživite napetost največjih tekem. ..

60,01 € 54,49 € Brez DDV: 44,66 €

Grand Theft Auto IV (playstation 3)

Kaj dandanes sploh pomenijo ameriške sanje? Za Nika Bellica, ki je v Ameriko ravnokar prispel iz Evrope, pomenijo predvsem upanje, da lahko ubeži preteklosti. Njegov bratranec Roman pa ima drugačno vizijo. Liberty City vidi kot kraj velikih priložnosti in domneva, da se lahko z Nikom dokopljeta do bogastva. Toda, ko zapadeta v dolgove, ju raznorazni sleparji kaj hitro zvlečejo v svet kriminala. Ka..

15,00 € 12,94 € Brez DDV: 10,60 €

Need for Speed: Rivals (playstation 3)

Dobrodošli v okrožje Redveiw, vznemirljivem okolju hitrih cest kjer napetosti med dirkači in policisti nikoli ne zmanjka.  ..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

PES 2018 Premium Edition PS3

PES 2018 nadgrajuje doživetje nogometne igre z največjim obsegom izboljšav do sedaj. Njegov estetski realizem je bil okrepljen tudi z resničnostno osvetlitvijo in nadgrajenimi animacijami v igri. Polni 11-vs-11 način ter večno popularen MyClub mode, bo dobil tudi nov 2-vs-2 in 3-vs-3 način s podporo za lokalne igralce. Tudi PES League eSport mode je popolnoma vgrajen v igro, kar omogoča enostaven ..

50,01 € 43,16 € Brez DDV: 35,38 €