Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

XBOX 360 igre

XBOX 360 igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Borderlands: The Pre-Sequel (xbox 360)

Odkrijte vzpon na oblast in zgodbo podleža po imenu Handsome Jack, ki ste ga spoznali v igri Borderlands 2. Dogajanje je postavljeno v čas med prvim in drugim delom igre borderlands, na luni planeta Pandora pa vas čaka mnogo novih "dogodivščin". Zaradi nizke težnosti lahko zdaj smrt sejete tudi od zgoraj, pri tem pa vam bodo vsekakor prav prišla nova ledena in laserska orožja. Z novimi vozili razi..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

Dead Space 3 Limited Edition (xbox 360)

Po zasilnem pristanku na zaledenelem planetu Tau Volantis, mora Isaac Clarke prečesati neprijazno okolje ter razbitine plovila in poskusi najti karkoli kar lahko uporabi kot orožje. Ledeni planet skriva ključ do konca Necromorphov, vendar to še zdaleč ne bo lahka naloga. Kot da nenehni snežni plazovi, zahrbtne ledene površine in neobrzdana divjina niso dovolj, se mora spoprijeti s še najsmrtonosne..

30,00 € 25,89 € Brez DDV: 21,22 €

Fable 3 (xbox 360)

Podajte se na epsko pustolovščino, v kateri bo boj za krono le pričetek spektakularne odprave. Pet desetletij je minilo od dogodkov v predhodnici, Albion se je močno razvil, toda usoda kraljestva visi na nitki. Bojevali se boste z vašimi zvestimi možmi, ter izkusili resničen pomen ljubezni in tudi izgube. Odločitve in žrtvovanja, ki jih boste sprejeli, bodo vplivale na vseskozi razvijajoči se svet..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

FIFA 15 (xbox 360)

FIFA 15 z osupljivimi detajli nogomet povzdiga na novo mejo realizma in tako boste čustva tega športa začutili kot še nikoli poprej. Opazujte srčno navijanje in skandiranje privržencev klubov kot na tekmi in poslušajte komentatorje kako z novim sistemom dinamične predstavitve (Dynamic Match Presentation) s svojim komentiranjem navijače popeljejo skozi tekmo. Prvič v zgodovini igre je vseh 22 igral..

11,99 € 10,35 € Brez DDV: 8,48 €

Gears of War 3 (xbox 360)

Zgodba se prične osemnajst mesecev po dogodkih v predhodnici, ko je padla utrdba Jacinto. Marcus, Baird, Dom in druščina nadaljujejo z ogorčenim bojem za ohranitev človeštva, katerega ogroža Locust in vedno nove grožnje. Filmska zgodba, mnogotere igralne mape, raznolike večigralske oblike in sodelovalna kampanja za 4 igralce, vas bodo pred zaslonom držali dolge ure. ..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €