Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

XBOX ONE igre

XBOX ONE igre
Prikaži:
Razvrsti po:

Call of Duty WW2 (World War 2) XBOX ONE

Call of Duty se vrača k svojim koreninam z Call of Duty: WWII - čudovito doživetje, ki ponovno določa novo svetovno vojno za novo igralno generacijo. Pristanite v Normandiji na D-dan in se borite po Evropi v najznamenitejši zgodovini vojne. Doživite klasične Call of Duty borbe, druženja in neusmiljeno naravo vojne proti svetovni moči.Call of Duty® se vrača h koreninam z novo zgodbo, ki se odvija v..

62,22 € Brez DDV: 51,00 €

Dark Souls III (xbox one)

Ko bodo plameni ugašali in se bo svet podiral, se boš podal v nove Temne duše, kjer boš srečal še večje sovražnike in veličastnejšo okolico. Prodrl boš globoko v temo in izkusil epsko vzdušje, odlično grafiko ter nadalje izpiljeno igranje. V mraku brli le še žerjavica …  ..

30,00 € 25,89 € Brez DDV: 21,22 €

Dragon Age: Inquisition (xbox one)

Epska BioWareova RPG serija je z močjo Frostbite 3 grafičnega pogona naredila izjemen korak naprej. Čudoviti razgledi in nove možnosti vas pričakujejo. Pripravite se za igro Dragon Age: Inquisition! Apokaliptični dogodek pahne deželo Thedas v nemir. Zmaji zatemnijo nebo in mečejo senco na zemljo, ki je na pragu kaosa. Čarodeji se spustijo v vojno s tiranskimi Templarji, narodi pa se obrnejo drug ..

20,00 € 17,26 € Brez DDV: 14,15 €

F1 2015 (xbox one)

Približajte se F1 izkušnji kot še nikoli poprej in doživite najbolj blesteč, razburljiv in prestižen avtošport na planetu. Izreden nov igralni pogonom, ki poustvarja neverjetno hitre in nadvse odzivne F1 dirkalnike, ter nov način prenosa in predstavitve dirke, ki poglobi atmosfero dneva dirke, vas bosta postavila v srce akcije prvenstva Formula 1. F1 2015 je uradna igra 2015 FIA FORMULA 1 prvenstv..

30,00 € 25,89 € Brez DDV: 21,22 €

Fifa 17 PS4

V načinu the journey boste v vlogi mladega nogometnega talenta, poskusili svojo srečo v svetu vrhunskega športa vse od mladinske lige do lige prvakov. Začeli boste v enem izmed klubov angleške prve lige. Z vami bodo že znani igralci, trenerji in managerji, ki bodo krojili vašo kariero. Obvladovati morate vse lastnosti mladega športnika tako fizične kot psihične. Če boste vse storili pravilno, če b..

70,02 € 43,49 € Brez DDV: 35,65 €

Grand Theft Auto V (xbox one)

Los Santos: sončna metropola polna gurujev za samopomoč, slave željnih mladenk in zvezdnikov v zatonu. Brsteče mesto nekoč v ponos zahodnemu svetu, zdaj pa propadajoča luknja ki se bori za preživetje v obdobju gospodarske negotovosti in neumnih resničnostnih šovov. Sredi krize, se trije povsem različni kriminalci borijo za preživetje in tlakujejo svojo pot do uspeha. Franklin, ulični postopač v i..

70,02 € 75,15 € Brez DDV: 61,60 €

Motogp 17 (xbox one)

Moto GP 17 vam nudi vse proge, motoriste in motorje uradne MotoGP Championship sezone. Kot dodatek pa je možno izbirate med več kot 70 legendarnimi motoristi, ki so ta šport pripeljali do današnje slave.  Igra ponuja tudi nov način igranja, imenovan Manager Career Mode, kjer se lahko preizkusite kot tekmovalec in tudi kot manager tekmovalne ekipe. Ekskluzivno za PS4 in PS4 Pro konzoli pa igra ponu..

70,02 € 60,43 € Brez DDV: 49,53 €

Need for Speed (xbox one)

Odkrijte nočni svet urbanega dirkanja, ki ponuja pet različnih načinov igre. Skozi prepletajoče zgodbe si z odlično vožnjo priborirte ulični sloves in na koncu status ikone dirkanja. Ventura Bay je urbano igrišče, od središča mesta, vse do soteske in pristanišča, zvoki dirkalnikov mestu ne pustijo spati. ..

30,00 € 26,91 € Brez DDV: 22,06 €

Prey (xbox one)

Ste prvi ki je prišel v stik z zunajzemeljsko inteligenco na vesoljski ladji Talos 1. Za preživetje boste potrebovali vso iznajdljivost kar je premorete, in še srečo po vrhu. Akcijska prvoosebna streljanka izpod peresa ustvarjalcev igre Dishonored. ..

70,02 € 60,43 € Brez DDV: 49,53 €

Tekken 7 (PC igra)

Ljubezen, maščevanje in ponos. Vsak ima drugačen razlog za borbo in drugačno pot do zmage. ..

50,02 € 43,16 € Brez DDV: 35,38 €

Tekken 7 (xbox one)

Ljubezen, maščevanje in ponos. Vsak ima drugačen razlog za borbo in drugačno pot do zmage. ..

70,02 € 60,43 € Brez DDV: 49,53 €