Uporabljamo spletne piškotke, z nadaljnjim brskanjem se strinjate z uporabo le-teh. Več info.

Čitalec kartic

Čitalec kartic
Prikaži:
Razvrsti po:

KINGSTON Media Reader FCR-HS4 USB3.0 prenosni čitalec kartic

Čitalec kartic Kingston FCR-HS4 Media Reader je idealni spremljevalec fotografov, snemalcev in oblikovalcev. USB 3.0 Media reader je skladen z vsemi glavnimi tipi spominskih kartic in podpira USH-I in UHS-II hitrosti SD kartic. Zanesite se na Kingston USB 3.0 Media Reader za hiter prenos podatkov tudi na poti, saj je prioične velikosti in enostaven za prenašanje, ima kovinsko ohišje in vgrajen LED..

23,87 € 21,15 € Brez DDV: 17,33 €

KINGSTON MobileLite G4 FCR-MLG4 USB3.0 prenosni čitalec kartic

Kingston MobileLiteG3 je nepogrešljiv dodatek k prtljagi na potovanju. Je majhen, prenosen in vsestranski USB 3.0 čitalec kartic, ki omogoča shranjevanje, prenašanje in branje podatkov z različnih tipov SD in micro SD spominskih kartic, ki se uporabl jajo v mobilnih telefonih, kamerah, prenosnikih, računalnikih ter MP3 predvajalnikih. - majhno kovinsko ohišje- bere SD, SDHC, SDXC, UHS-II in microS..

11,20 € 9,92 € Brez DDV: 8,13 €

LOGIC LCR-100 USB2.0 vgradni čitalec kartic

Vgradni čitalec kartic Logic LCR-100 omogoča komunikacijo z skoraj vsemi karticami, ki so na voljo na tržišču. Čitalec vgradite v 8,89 cm (3,5") režo v vašem ohišju, potrebujete še prost USB konektor na osnovni plošči. Lahko celo kopirate med dvema različnima režama (microSD in SD ne moreta delovati istočasno). Ponuja še dodatni USB 2.0 vhod. Podprte kartice: CFI CFII Extreme CF Extreme III CF xD..

4,87 € 4,31 € Brez DDV: 3,53 €