Valentinove ugodnosti so tukaj (klikni me).

Majice

Majice
Prikaži:
Razvrsti po:

Fortnite evolucija majica - HOPsi

Evolucija je človeka pripeljala do končne forme in sicer je to seveda Fortnite ples! Pokažite vrstnikom svojo ljubezen do trenutno najbolj popularne igre na svetu! Majica je lahko tudi odlično darilo za vse oboževalce te igre.Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez str..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

Fortnite grmovje majica - HOPsi

Skrivanje je v igri Fortnite ena glavnih taktik. Presenetite nasprotnika z rekom "v temu grmu tiči zajec... S puško."Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivov- Dvojni šiv na ovratniku, rokavih in pasuMaterial: 100% bombaž Gramatura: Bela: 145 g/m², B..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

HOPsi uradna majica - HOPsi

Preprosti in stilističen logo HOPsi, ki ga lahko ponosno pokažete pred vsemi!Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivov- Dvojni šiv na ovratniku, rokavih in pasuMaterial: 100% bombaž Gramatura: Bela: 145 g/m², Barvna: 150 g/m²Velikosti: S, M, L, XL, X..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

LoL rutina majica - HOPsi

Urnik vsakega pravega League of Legends igralca je povsem preprost a vseeno naporen. Ko vas kdo povpraša: "hej, kaj si pa ti počel včeraj?", lahko preprosto s prstom pokažete na to majico in vse bo takoj objasnjeno.Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivo..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €