Ob nakupu stola UVI CHAIR brezplačno igra MORDHAU! več info (klikni me).

Majice

Majice
Prikaži:
Razvrsti po:

Čau Folk! Fortnite JureTrsanBlond @ JTB majica

Uradna majica Čau folk izpod rok JTB-ja!JureTrsanBlond - Youtube kanal - klikni me.Vsi boste prejeli tudi Juretov podpis na posebni darilni kartici!..

20,01 € 17,00 € Brez DDV: 13,94 €

Fortnite evolucija majica - HOPsi

Evolucija je človeka pripeljala do končne forme in sicer je to seveda Fortnite ples! Pokažite vrstnikom svojo ljubezen do trenutno najbolj popularne igre na svetu! Majica je lahko tudi odlično darilo za vse oboževalce te igre.Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez str..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

Fortnite grmovje majica - HOPsi

Skrivanje je v igri Fortnite ena glavnih taktik. Presenetite nasprotnika z rekom "v temu grmu tiči zajec... S puško."Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivov- Dvojni šiv na ovratniku, rokavih in pasuMaterial: 100% bombaž Gramatura: Bela: 145 g/m², B..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

HOPsi uradna majica - HOPsi

Preprosti in stilističen logo HOPsi, ki ga lahko ponosno pokažete pred vsemi!Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivov- Dvojni šiv na ovratniku, rokavih in pasuMaterial: 100% bombaž Gramatura: Bela: 145 g/m², Barvna: 150 g/m²Velikosti: S, M, L, XL, X..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

LoL rutina majica - HOPsi

Urnik vsakega pravega League of Legends igralca je povsem preprost a vseeno naporen. Ko vas kdo povpraša: "hej, kaj si pa ti počel včeraj?", lahko preprosto s prstom pokažete na to majico in vse bo takoj objasnjeno.Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivo..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €

PUBG ponev z jajci majica - HOPsi

Pravi moški (ali pa ženske) uporabimo ponev za kaj drugega kot pa samo za pečenje. Kot nas je naučil PUBG, je uporabna za prestrezanje metkov, te pa lahko kasneje uporabite za priročno začimbo.Lastnosti majice: - S trakom ojačan ovratnik na zatilju- Predhodno opran, česani bombaž- Dvojno rebrasta obroba na ovratniku (2 cm) z elastanom- Krožno pletenje brez stranskih šivov- Dvojni šiv na ovrat..

14,99 € Brez DDV: 12,29 €