Rolke

Rolke
Prikaži:
Razvrsti po:

Koowheel E1 električni skiro rdeč

Se na delo vozite z avtomobilom, nato pa dolgo iščete parkirno mesto? V prtljažniku vozila električni skiro ne sme manjkati. Z avtom parkirajte kjerkoli, nato pa pot nadaljujte na vašemu električnemu skiroju. Koowheel E1 električni skiro je zagotovo najboljša izbira, če želite dejansko uporaben, udoben, lahek in tehnološko napreden e-skiro! Nova generacija zložljivih električnih skiroj..

463,60 € 439,20 € Brez DDV: 360,00 €

Koowheel Gen 2 električna rolka 4300 mAh

Električno - urbano - revolucionarnoSkozi mestne ulice začutite lepoto življenjaKoowheel Gen2 električna rolka predstavlja pravo revolucijo v gibanju! Je izjemno preprosta za uporabo in se jo lahko nauči voziti prav vsak. Primerna je za vsakodnevno uporabo. Najboljša vožnja vašega življenjaPreprosta uporaba, saj je brezžično vodena in omogoča razgibano vožnjo naprej in nazajDvojni 350w brezk..

701,50 € 671,00 € Brez DDV: 550,00 €

Koowheel Hovershoes

Bodite kreativni v korakih s Koowheel HovershoesPreprosto stopite in se poženite novim dogodivščinam naproti. Izjemen občutek lebdenja in svobode pri ustvarjanju novih korakov. Hovershoes lahko uporabljate kot pripomoček pri plesu ali kot e-prevozno sredstvo. Izjemna lahkotni za uporabo in za transport.OPOZORILO- Pri vožnji s Koowheel uporabite ustrezno zaščitno opremo, kot je primerna in kakovost..

499,99 € 399,99 € Brez DDV: 327,86 €

Koowheel K8 Hoverboard

Koowheel skuter rolka K8 predstavlja način gibanja prihodnosti! Spoznalo boste čisto nov način gibanja, saj je skuter rolka korak k evoluciji prevoza, ki omogoča izjemno zabavo kot vožnja z rolko, obenem pa je z njo popolnoma enostavno upravljati. Za maksimalen glasbeni užitek in za poslušanje vaše najljubše glasbe ob gibanju, vam omogoča Bluetooth zvočnik na spodnji strani hoverboarda..

219,60 € 149,99 € Brez DDV: 122,94 €