UVI Gear Inferno XXL podloga za miško

UVI Gear Inferno XXL podloga za miško

UVI Gear Inferno XXL podloga za miško

Akcijska cena 22,98 € Redna cena 29,89 €
Na zalogi
Koda izdelka:
0742377929910
Predvidoma dostavimo v ponedeljek, če naročite v

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

  • Kupite 2 vsakega za 21,52 € in prihranite 6%

UVI Inferno je serija podlog za miške, ki vsebujejo kvalitetno in vzdržljivo šivanje, to pa poveča njihovo vzdržljivost in življenjsko dobo. Inferno podloge imajo nedrseče dno ter optimizirano površino za sledenje, ki omogoči natančno sledenje senzorja.

Vzdržljivo šivanje

Robovi UVI Inferno podloge so kvalitetno prešiti, s čimer preprečimo trganje in dnevno obrabo, hkrati pa povečamo vzdržljivost in podaljšamo življenjsko dobo.

Dno proti drsenju

UVI Inferno podloge vsebujejo gumijasto dno, ki zagotovi najboljši možen oprijem. Tako se vaša podlaga med napetimi igričarskimi seansami ne bo premaknila in bo ostala v položaju, ki si ga želite.

Optimizirana površina za sledenje

UVI Inferno podloge za miške vsebujejo posebno optimizirano površino, ki zagotovi konsistentno in natančno sledenje miške. Optimizirana površina med igranjem prepreči tresenje in težave pri sledenju.

MODELINFERNO SMALLINFERNO MEDIUMINFERNO XXLDimenzije29 x 25 cm45 x 40 cm90 x 45 cmDebelina3 mm4 mm3 mmKodaUVIINFSUVIINFMUVIINFXXLCena9,90 €14,90 €24,90 €

 

Specifikacije
Proizvajalčeva koda:UVIINFXXL
Velikost:XXL
Tip podloge:Mehka
0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI Gear Inferno XXL podloga za miško
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.