Ne spreglejte posebne END OF SCHOOL ponudbe! Več info.
-8% Prenosnik ASUS X751MA-TY214H (10105) na www.EIGRE.si

Prenosnik ASUS X751MA-TY214H

Garancija. 1 leto

Lastnosti prenosnika
Diagonala Zaslona 43,9 cm (17,3”)
Procesor Intel Pentium
Opis Procesorja Intel Pentium N3540 2.16 GHz
SSD Ne
HDD 1000GB
Grafika Integrirana
Opis Grafike Intel HD Graphics
RAM 8GB
Operacijski Sistem Windows 10 PRO
Resolucija 1600 X 900
Zaslon Na Dotik Ne
Tipkovnica GE tipkovnica + SLO nalepke
Optična Enota DVD-RW
Stanje R&R - neprodane zaloge
Znamka ASUS
Garancija 1 leto

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Stanje R&R / Renew & Refurbish

Renew & Refurbished produkti, izvirajo iz več naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže želenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Ko produkt zapusti tovarno, ga ni možno vrniti nazaj, zato pridejo taki izdelki k nam v originalnih in neodprtih embalažah.

Ravno tako se v "Renew & Refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami, in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajalčevo skladišče, do trenutka, ko pride do vas. 

V "Renew & Refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so bili na policah v trgovinah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili vrnjeni takoj po nakupu - DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni neposredno v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem funkcionalnem stanju, kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & Refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah.

Vsi R&R izdelki imajo garancijo katero lahko vedno uveljavite pri nas!

V naši ponudbi ne najdete vašega iskanega artikla? Pošljite nam povpraševanje in artikel bomo dobaviti v najkrajšem možnem času. 

Na voljo smo preko telefona 031 522 394 ali elektronskega naslova info@eigre.si, v primeru dodatnih vprašanj o artiklu vam bomo z veseljem pomagali!

 

Prenosnik ASUS X751MA-TY214H

BREZPLAČNO DARILO ON NAKUPU, BREZŽIČNA MIŠKA!

  • Proizvajalec: ASUS
  • Šifra: 10105
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 477,01 €
  • 437,31 €
  • Brez DDV: 358,45 €

Strošek poštnine je 4.5 €, ob naročilu nad 300€ je poštnina brezplačna! Pri dostavi smo zelo fleksibilni (dopoldanska, popoldanska, poštnoležeče...). Pošta Slovenije d.o.o. omogoča plačilo v gotovini ali s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club Slovenija (Diners Club tudi na obroke).

Ste opazili napako na naši spletni strani? Posredujte jo nam na elektronski naslov info@eigre.si mi pa vam bomo v zameno podarili kodo kupona, ki bo odobrila 3% popust na katerikoli izdelek! Hvala!

Oznake: prenosnik, asus, x751ma-ty214h