Slušalke Sennheiser AMBEO SMART HEADSET

Slušalke Sennheiser AMBEO SMART HEADSET

Slušalke Sennheiser AMBEO SMART HEADSET

96,60 €
Na zalogi
Koda izdelka:
4044155240276

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".Če ste lastnik iOS naprave, lahko prvič v zgodovini ustvarite visokokakovosten 3D ("binaural") posnetek enostavno tako, da nosite slušalke. Na vsaki slušalki AMBEO SMART HEADSET je namreč vsesmerni mikrofon. Ko pa mikrofona delujeta skupaj, zajameta zvok tako, kot ga slišite z ušesi. Pri tem lahko s Smart Slider nastavljate občutljivost mikrofonov, da optimizirate snemanje v glasnih okoliščinah, kot je npr. koncert.
Zahvaljujoč stereo namestitvi mikrofonov vas bodo posnetki skoraj dobesedno popeljali v trenutek, ko je bil zvok posnet. Posnetke lahko poslušate na katerih koli slušalkah oz. napravi, ki je zmožna predvajanja stereo (dvo-kanalnih) posnetkov.
Slušalke imajo vgrajene komponente priznane znamke Apogee, ki se ukvarja z avdio opremo za Apple naprave. To vključuje Apogee Soft Limit za preprečevanje digitalnega klipinga, predojačevalnik za mikrofon ter natančno umerjeno A/D in D/A pretvorbo.


Slušalke ponujajo zanimivo funkcijo Situational Awareness ("Poznavanje okolice"), ki ponuja dva načina delovanja, ki jih upravljate s stikalom. Delovanje lahko nastavite na Transparent Hearing način, pri katerem jasno slišite zvok iz okolice. Lahko pa aktivirate aktivno zvočno izolacijo, s katero boste slišali le glasbo, brez hrupa iz okolice.
Poleg edinstvenega snemanja 3D zvoka slušalke ponujajo tudi visoko kakovost pri poslušanju glasbe ali posnetkov. Posebna kljukasta oblika poskrbi za odlično prileganje in udobje. Za boljšo kakovost klicev in glasovnih ukazov je na nadzorni ploščici dodan še en mikrofon, ki je optimiziran za govor.
Z namensko aplikacijo lahko Smart Slider nastavite za upravljanje različnih funkcij (privzeta funkcija je občutljivost mikrofonov) in ga tako prilagodite svojim potrebam.

Testni posnetek (uporabite slušalke)

Lastnosti  • Frekvenčni odziv: 15Hz - 22000Hz
  • SPL: 112 dB
  • Dolžina kabla: 1,16 m


Kompatibilnost (iOS 10.3.3 ali novejši)  • iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5
  • iPad Pro (10.5"), iPad Pro (12.9") 1st generation, iPad Pro (12.9") 2nd generation, iPad Pro (9.7"), iPad Air 2, iPad Air, iPad (4th generation), iPad (5th generation), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2
  • iPod touch (6th generation)


Paket vsebuje  • Slušalke
  • Ušesni adapterji (S, M, L)
  • Torbica
  • Dokumentacija


Specifikacije
Proizvajalčeva koda: 508478
Povezljivost: Žične
Tip slušalk: Ušesne
Priklop: Lightning
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slušalke Sennheiser AMBEO SMART HEADSET
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?