SHARKOON SKILLER MECH SGK3 mehanična Kailh Brown RGB slo tisk tipkovnica

SHARKOON SKILLER MECH SGK3 mehanična Kailh Brown RGB slo tisk tipkovnica

SHARKOON SKILLER MECH SGK3 mehanična Kailh Brown RGB slo tisk tipkovnica

72,48 €
Na zalogi
Koda izdelka:
4044951019939

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

SHARKOON SKILLER MECH SGK3 tipkovnica nudi bogato RGB osvetlitev. Mehanska tipkovnica je izdelana posebej za igralce in ponuja veliko več kot le njen videz: SGK3 ponuja intuitivno, popolnoma prilagodljivo programsko opremo za igranje iger plus n-ključ rollover, anti-ghosting tipke, polling rate 1.000 Hz, igralni načini, puščice funkcije, ki so zamenljive z razdelkom WASD in funkcijskimi tipkami s prednastavljenimi multimedijskimi dejanji. Preizkušena Kailh BROWN stikala naredijo vse, da zagotovijo, da imajo igralci vedno popoln nadzor nad igro.

Z življenjskim ciklom vsaj 50 milijonov pritiskov na tipke so nameščena mehanska stikala ne le robustna, temveč tudi primerna za posamezne sloge igranja.

Vizualno SKILLER MECH SGK3 še posebej izstopa zaradi svoje RGB osvetlitve s 16,8 milijona barv in več kot dvajsetimi svetlobnimi učinki. Ti so že vnaprej programirani in se lahko uporabljajo brez priložene programske opreme. Prav tako je brez uporabe programske opreme mogoče prilagoditi posamezne dodelitve ključev, na primer izbranemu žanru, kot tudi barvno shemo, frekvenco, svetlost in smer izbranega svetlobnega učinka.

Izbira pravilne osvetlitve z intuitivno igralno programsko opremo je še lažja. Tu lahko izbirate in konfigurirate različne svetlobne učinke z le nekaj kliki. Poleg tega se lahko posamezne dodelitve ključev in več predstavnostna dejanja ustvarijo v treh različnih profilih in shranijo v računalnik. Ne samo, da se lahko vsak ključ prosto uporablja, temveč tudi programiran z makrom. Te lahko shranite v vsak profil ali na računalnik in jih lahko kadar koli razširite, prilagodite in spremenite. Zabeleži se lahko do 100 makrov, od katerih ima vsak do 250 zaporedij tipk.


Proizvajalčeva kodaSKILLER SGK3 BROWN
EAN koda4044951019939
Proizvajalec:SHARKOON
Povezljivost:žična
Komplet:Samo tipkovnica
Možnost priklopa:USB
Dimenzije:446 x 170 x 45 mm (D x Š x V)
Masa:1,46 kg
Drugo:stikala: Kailh Brown
Jezik:US angleška razporeditev, slovenski potisk
Garancija24 mesecev
Specifikacije
Proizvajalčeva koda: SKILLER SGK3 BROWN
Tip stikal Mehanična taktilna (brez klika)
Oznaka stikala Kailh Brown
Lokalizacija tipk US - SLO gravura
Dodatne lastnosti numerični del - polna velikost, gaming, osvetlitev tipk, RGB osvetlitev
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SHARKOON SKILLER MECH SGK3 mehanična Kailh Brown RGB slo tisk tipkovnica
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?