LaCie 6TB d2 Thunderbolt3 &  USB 3.1 Type C  [7200] (Enterprise HDD)

LaCie 6TB d2 Thunderbolt3 & USB 3.1 Type C (Enterprise HDD)

LaCie 6TB d2 Thunderbolt3 & USB 3.1 Type C (Enterprise HDD)

326,35 €
Na zalogi
Koda izdelka:
3660619401567
Predvidoma dostavimo v ponedeljek, če naročite v

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".


Zanesljivost in zmogljivost.


Dve desetletji, en namen. LaCie d2 je od leta 1997 tako zanesljiv, tako fino kalibriran za opravila z visoko pasovno širino, da so se ustvarjalci lahko v celoti osredotočili na to, kar najbolje počnejo: ustvarjanje.


design by neil poulton


Barracuda Pro - zanesljivost


Celotna LaCie d2 družina ima pogonske pogone Seagate® Barracuda® Pro  enterprise razred za izjemno zanesljivost in zmogljivost. Z največjimi kapacitetami v panogi in podporo delovanju 24/7 je BarraCuda Pro  najbolj hiter in zanesljiv namizni disk,  kar jih je na voljo. S 5 letno garancijo ste lahko mirni in brez skrbi.

Thunderbolt 3: Moč in Vsestranskost


Iz enojnega, mogočnega vmesnika dobite presenetljivo pasovno širino s vsestranskostjo standarda USB-C. LaCie d2 Thunderbolt 3 dosega hitorsti do 240 MB / s.


Zmogljivost


Hitrejši prenosi pomenijo manj časa za premikanje datotek iz kartic kamere v Adobe® Lightroom in več časa za ustvarjanje novih fotografij in posnetkov.. 


Polnjenje notesnika


Možno je celo polnjenje kompatibilnih notesnikov preko USB-C (Thunderbolt 3 or USB 3.1) vhoda. To pomeni en kabel manj na mizi.

Kompatibilnost


PC ali Mac? USB-C, USB 3.0, Thunderbolt 3, Thunderbolt 2? neglede na to kater OS uporabljate ali preko kateregakoli vhoda želite povezatio napravo.


Zaporedna vezava


Zahvaljujoč dvema  Thunderbolt 3 vhodoma, lahko zaporedno vežete dva 4K monitorja ali en 5K mmonitor. Ali pa kar do šest LaCie d2 drives— in to vse preko enega kabla priklopljenega na računalnik.

Specifikacije
Proizvajalčeva koda: STFY6000400
Tip SSD/HDD Zunanji HDD - trdi disk
Vmesnik Thunderbolt
Format Drugi formati
0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:LaCie 6TB d2 Thunderbolt3 & USB 3.1 Type C [7200] (Enterprise HDD)
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Zaenkrat še ni bilo zastavljenih vprašanj.