Bitcoin

Bitcoin
Prikaži:
Razvrsti po:

1 + 1 gratis - BitBox, denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute

Do 3.12.2018 ob naročilo Bitbox denarnice vam drugo brezplačno PODARIMO**BitBox v1.0 je povsem odprtokodna denarnica za Bitcoin in Ethereum (v prihodnosti bo dodanih več valut). Namenjena je shranjevanju in varovanju vaših zasebnih ključev. Omogoča izdelavo (skrite) varnostne kopije na micro SD kartico, skrite denarnice, AES-256-CBC enkripcijo pri USB povezavi, FIDO dvostopenjsko avtentikacijo in ..

71,98 € Brez DDV: 59,00 €

Denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute KeepKey, aluminij, črna

V svetu kriptografskih valut ste svoja lastna banka. Lastite si jih s privatnim ključem, ki je dostavljen v digitalni obliki. Varna hramba digitalnih podatkov še nikoli ni bil tako velik izziv.KeepKey je napredna strojna denarnica, ki zavaruje vaše Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Dash in Namecoin kriptovalute. Vaše imetje je z njo zavarovano pred hackerji in tatovi. Odlikuje jo enostavnost,..

169,58 € 103,70 € Brez DDV: 85,00 €

Denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute Ledger Blue

Lastnosti: Vse kriptografske medote se izvajajo znotraj varnega elementa Varni element: EAL6+ / ST31 BOLOS tehnologija 4 ali 8 številčna PIN koda V primeru izgube naprave lahko enostavno povrnete stanje na novo ali drugo napravo Enostaven in pregleden uporabniški vmesnik Ledger Manager za namestitev aplikacij Podpora enterprise aplikacijam Barvni 3,5" LED zaslon na dotik Polnilna bater..

279,95 € 291,75 € Brez DDV: 239,14 €

Denarnica za Bitcoin in kripto valute Ledger Nano S, USB

Ledger Nano S nudi varno hrambo zasebnih ključev za kripto valute, kot je npr Bitcoin. S svojo kompaktno obliko in aluminijastim zaščitnim pokrovom je odličen pripomoček za na pot, za priklop na mobilne naprave ali za uporabo doma in na delovnem mestu. Zaslon in dva gumba omogočajo enostavno uporabo in pomenijo dodatni varnostni element. Z denarnico lahko prejemate in pošiljate digitalne valute (..

119,56 € 67,10 € Brez DDV: 55,00 €

Digitalna kripto denarnica / wallet TREZOR bela

[vd_row][vd_column align='center' ][vd_text text='Enostavno & Varno.TREZOR denarnicaOriginalna & najvarnejša strojna denarnica za Bitcoine in druge kriptovalute kot so Ethereum, Litecoin, DASH in Zcash.TREZOR denarnica podpira več kot 30* kriptovalut, z nadgradnjami preko Firmwarea pa sproti dodaja podporo novim.Najbolj zanesljiv in varen način za hrambo vaših bitcoinov. Shr..

120,78 € 111,02 € Brez DDV: 91,00 €

Digitalna kripto denarnica / wallet TREZOR črna

Enostavno & Varno.TREZOR denarnicaOriginalna & najvarnejša strojna denarnica za Bitcoine in druge kriptovalute kot so Ethereum, Litecoin, DASH in Zcash.TREZOR denarnica podpira več kot 30* kriptovalut, z nadgradnjami preko Firmwarea pa sproti dodaja podporo novim.Najbolj zanesljiv in varen način za hrambo vaših bitcoinov. Shranite vaše zasebne kripto kovance na varno v TREZO..

120,78 € 71,98 € Brez DDV: 59,00 €