Nazaj v šolo in posebne promocijske cene izbranih izdelkov! Več info.
-25% 3D naslonjalo za roke UVI CHAIR (UVIAC10) na www.EIGRE.si

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjala za roke omogočajo nastavitve glede na višino (navzgor-navzdol) in vertikalo (naprej-nazaj). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 3D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green in Back in Black.

NASTAVITEV VIŠINE

3D naslonjala za roke omogočajo prilagoditev po višini. Izbirate lahko med 6 različnimi pozicijami, ki so med seboj oddaljene 7 centimetrov. Vsako naslonjalo je lahko prilagojeno posamezno.


VERTIKALNA NASTAVITEV

3D naslonjalo za roke omogoča vertikalno prilagajanje naprej in nazaj. Ta funkcija nudi dodatno prilagoditev, ki zagotavlja, da so roke na čim bolj udobni poziciji.

POZICIJSKO PRILAGAJANJE

3D naslonjala za roke omogočajo prilagajanje v 3 različne pozicije. Lahko izbirate med levo, desno ali sredinsko pozicijo. Ta funkcija pomaga pri prilagajanju rok. Še posebej uporabna je, če sedite za manjšo mizo ali uporabljate prenosni računalnik, saj omogoča, da se naslonjala za roke obrnejo navznoter. Vsako naslonjalo je lahko prilagojeno posamezno.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

V naši ponudbi ne najdete vašega iskanega artikla? Pošljite nam povpraševanje in artikel bomo dobaviti v najkrajšem možnem času. 

Na voljo smo preko telefona 031 522 394 ali elektronskega naslova info@eigre.si, v primeru dodatnih vprašanj o artiklu vam bomo z veseljem pomagali!

 

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

  • Proizvajalec: UVI Chair
  • Šifra: UVIAC10
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 45,99 €
  • 34,52 €
  • Brez DDV: 28,29 €

Strošek poštnine je 4.5 €, ob naročilu nad 300€ je poštnina brezplačna! Pri dostavi smo zelo fleksibilni (dopoldanska, popoldanska, poštnoležeče...). Pošta Slovenije d.o.o. omogoča plačilo v gotovini ali s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club Slovenija (Diners Club tudi na obroke).

Osebni prevzem možen na naslovu Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, več info.

Ste opazili napako na naši spletni strani? Posredujte jo nam na elektronski naslov info@eigre.si mi pa vam bomo v zameno podarili kodo kupona, ki bo odobrila 3% popust na katerikoli izdelek! Hvala!

Oznake: naslonjalo, roke, uvi, chair