Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

UVI Chair Back in Black

UVI eSports chair – Back in Black bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno j..

284,99 € 224,99 € Brez DDV: 184,42 €

UVI Chair Devil rdeč

UVI eSports chair – Devil bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je v..

300,00 € 229,99 € Brez DDV: 188,52 €

UVI Chair Gamer moder

UVI eSports chair – Gamer bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je v..

360,02 € 279,38 € Brez DDV: 229,00 €

UVI CHAIR Hero red

Ne glede na uporabo stola, vam UVI CHAIR HERO zagotavlja makismalno podporo in udobje, ki ga potrebujete. Gamerski stol HERO je zasnovan za osebe, ki doma ali na delovnem mestu veliko časa preživijo za računalnikom in za to želijo imeti popolno udobje za zmerno ceno. Doma, na delovnem mestu, na LAN tekmovanju vam UVI CHAIR HERO zagotavlja maksimalno udobje.UVI CHAIR HERO bo spremenil vaše navade s..

199,47 € 139,08 € Brez DDV: 114,00 €

UVI Chair Simple / Office

UVI eSports chair – Simple - office bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporab..

199,99 € 145,79 € Brez DDV: 119,50 €

UVI Chair Sport XL bel

UVI eSports chair – Sport XL bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Sportov poseben XL dizajn je primeren tudi za večje osebe. Stol sestavlja trajen..

400,04 € 296,46 € Brez DDV: 243,00 €

UVI CHAIR Storm blue

Ne glede na uporabo stola, vam UVI CHAIR Storm zagotavlja makismalno podporo in udobje, ki ga potrebujete. Gamerski stol Storm je zasnovan za osebe, ki doma ali na delovnem mestu veliko časa preživijo za računalnikom in za to želijo imeti popolno udobje za zmerno ceno. Doma, na delovnem mestu, na LAN tekmovanju vam UVI CHAIR Storm zagotavlja maksimalno udobje.UVI CHAIR Storm bo spremenil vaše nava..

199,47 € 139,08 € Brez DDV: 114,00 €

UVI Chair Styler zelen

UVI eSports chair – Styler bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporabljeno je ..

289,99 € 238,02 € Brez DDV: 195,10 €

UVI CHAIR – ELEGANT business

UVI chair – ELEGANT bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes! Stol ima diskretno skrito oznako znamke in je primeren za konferenčne sobe in pisarne kjer ..

350,02 € 299,99 € Brez DDV: 245,89 €