Ob nakupu stola UVI CHAIR brezplačno igra MORDHAU! več info (klikni me).

Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

UVI Chair Back in Black gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Back in Black je najstarejši UVI stol, to pa ne pomeni, da ne poseduje vseh pritiklin in prednosti modernih stolov. Za razliko od ostalih stolov ni prekrit z umetnim usnjem ampak s tkanino. Tako se ob veliki vročini nikoli nanj ne boste prilepili, ne glede na to, kako prepoteni boste sedeli na meni.Nastavljiva višinaUVI Back in Black uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska..

284,99 € 244,00 € Brez DDV: 200,00 €

UVI Chair Devil PRO gaming pisarniški stol

UVI Devil PRO je nadgrajena verzija stola UVI Devil. Vsebuje nov logotip, prekrit pa je z novim PU usnjem. Poleg tega vsebuje nadgrajena naslonjala za roke ter izboljšan mehanizem. Je prava izbira za najboljšo igričarsko izkušnjo.Nastavljiva višinaUVI Devil PRO uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilagoditev višine stole za do 7 centimetrov z enostavnim potegom..

360,02 € 254,98 € Brez DDV: 209,00 €

UVI Chair Devil Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Devil Red je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Devil Red ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša gaming izkušnje v največji možni me..

300,00 € 199,99 € Brez DDV: 163,93 €

UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

UVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka oseba svoje lastne preference, katerim se UVI El..

350,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Gamer Blue gaming stol

UVI Chair Gamer Blue je kakovosten gaming stol, ki se lahko prilagodi vsem vašim potrebam, skrbi za hrbet in vam pomaga, da se osredotočite na to, kar počnete! Gamer Blue ima dodatno blazino za glavo in ledveno podporo, ki poskrbijo za super prijetnem sedenje, uživanje pri igranju iger in poskrbi, da se izognete mravljinčenju v nogah ali rokah po dolgih urah igranja iger ali dela.Nastavljiva višin..

360,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Hero Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Hero Red je najpreprostejši UVI stol. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Hero Red ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Hero Red nima nastavljivih naslonjal za roke, vendar so njegova naslonjala dodatno..

149,94 € 99,99 € Brez DDV: 81,96 €

UVI Chair Simple / Office

UVI Chair Simple Office je nastal leta 2016, ko je prišla ideja o ustanovitvi UVI znamke. Cilj je bil narediti stol, ki bi bil primeren za pisarniške aktivnosti, hkrati pa je cenovno ugoden. Oktobra 2018 je stol dobil nadgradnjo in tako postal še bolj fleksibilen in moderen. Nastavljiva višina UVI Simple Office uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilago..

193,98 € 125,99 € Brez DDV: 103,27 €

UVI Chair Sport XL Blue gaming / pisarniški stol

UVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepljen z jeklenim okvirjem in je malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejši, je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par, ki rad sedi skupaj na enem ..

400,04 € 279,99 € Brez DDV: 229,50 €

UVI Chair Sport XL gaming / pisarniški stol

UVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepljen z jeklenim okvirjem in je malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejši, je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par, ki rad sedi skupaj na enem ..

400,04 € 249,90 € Brez DDV: 204,84 €

UVI Chair Storm Blue gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Storm Blue je najpreprostejši UVI STOL. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Storm Blue ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Storm Blue nima nastavljivih naslonjal za roke, vendar so njegova naslonj..

149,94 € 99,99 € Brez DDV: 81,96 €

UVI Chair Styler Green gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Styler Green je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Devil Red ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša gaming izkušnje v največji možni..

289,99 € 199,00 € Brez DDV: 163,11 €

UVI Chair Styler Green mesh gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Styler Green je gaming stol, posebej zasnovan za igralce, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Styler Green ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Močna tkanina, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša gaming izkušnjo v največji možni m..

289,99 € 229,00 € Brez DDV: 187,71 €