Stoli

Stoli
Prikaži:
Razvrsti po:

UVI Chair Back in Black

It is nice to meet you, my name is UVI Back in Black. I am one of the oldest UVI chairs, which does not mean that my brothers are better then me because they are younger. My origin story is really quite simple. Remember summer? Remember that unbearable heat? And remember how sweaty you become because you are completely overwhelmed by the heat? Unlike my brothers who are covered with PU leather, I’..

284,99 € 224,99 € Brez DDV: 184,42 €

UVI Chair Devil Red

Hej, moje ime je UVI Devil Red in sem definitivno najboljši UVI stol! Moja zgodba je popolnoma unikatna in se razlikuje od vseh ostalih. Ustvarjen sem bil, ne le da skrbim za udobje mojih uporabnikov, temveč da poskrbim za njihov super izgled, ko igrajo igre. Je že res, da sem mlajši brat UVI Stylerja, ampak verjemite mi, jaz sem boljši! Torej, če iščete najboljši stol na svetu, sem jaz edina prav..

299,99 € 229,00 € Brez DDV: 187,70 €

UVI Chair Elegant Business

Počaščen sem, da sem vas spoznal, moje ime je UVI Elegant Business. Za razliko od večine drugih UVI stolov sem bil jaz izdelan z enostavnim namenom za uporabo v poslovnih prostorih. Če podrobneje pogledate moj izgled, lahko vidite, da vse na meni prikazuje kvaliteto, preprostost in eleganco. Če vi ali vaše podjetje iščete nov stol, ste definitivno na pravem mestu. Moja glavna prednost je ta, da se..

349,99 € 299,01 € Brez DDV: 245,09 €

UVI Chair Focus

Zdravo, moje ime je UVI Focus in moj cilj je izboljšati tvojo produktivnost! Prav tako kot UVI Elegant Business sem bil ustvarjen z namenom uporabe v pisarni, ampak se od njega zelo razlikujem. Kot prvo, nisem prekrit z umetnim usnjem ampak z zelo kvalitetno tkanino. Poleg tega imam prav posebno nastavljivo oporo za glavo in hrbet, ki skrbijo za vašo dobro počutje in udobje med uporabo. Za konec p..

299,99 € 239,73 € Brez DDV: 196,50 €

UVI Chair Gamer Blue

UVI Chair Gamer BlueYo, moje ime je UVI Gamer Blue in sem najboljši gaming stol, ki ga boste kadar koli spoznali. Moja zgodba je prav tako impresivna kot jaz. Na trg sem prišel kot nov gaming stol in takoj pometel s konkurenco. Sem močnejši, večji in bolj prilagodljiv kot kateri koli drug gaming stol. Uživajte ob igranju iger in se izognite občutku mravljincev po dolgih urah igranja. Use the best ..

349,99 € 300,29 € Brez DDV: 246,14 €

UVI CHAIR Hero red

Hej, moje ime je UVI Hero Red in sem drugi nov UVI dvojček. Za razliko od mojega brata sem jaz bolj resen. Zagotavljam vam, da se boste ob moji uporabi počitili udobno in ostali osredotočeni. To lahko omogočim, ker sem napolnjen s kakovostno peno in imam dodatno podložena naslonjala za roke. Tako kot moj dvojček sem tudi jaz prekrit z PU usnjem ter kvalitetno tkanino. Zato lahko zagotovim najboljš..

199,47 € 139,08 € Brez DDV: 114,00 €

UVI Chair Simple / Office

UVI eSports chair – Simple - office bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!Stol sestavlja trajen kovinski okvir za povečanje varnosti med sedenjem. Uporab..

199,99 € 145,79 € Brez DDV: 119,50 €

UVI Chair Sport XL

Pozdravljeni, jaz sem UVI Sport XL in sem najmočnejši UVI stol! Ustvarjen sem bil z namenom, da služim ljudem, ki so večji in močnejši od povprečja. Zato imam okrepljeno jekleno ogrodje in sem širši, višji in bolj trpežen. Ampak ne skrbite, kljub temu da sem močnejši, sem še vedno zelo fleksibilen in se brez problema prilagodim vašim potrebam. Torej, če iščete stol za malo večjo ali močnejšo osebo..

399,99 € 296,46 € Brez DDV: 243,00 €

UVI CHAIR Storm blue

Hey my name is UVI Storm Blue and I am one of the new UVI twins. My brother Hero Red is a more serious guy kinda of guy whereas I am the funny and cool one! I know that I might not look like much, but trust me that looks can be deceiving. I am covered by both PU leather and strong mesh so I combine the best of the whole worlds. My leather part makes me look awesome and prevents tearing whereas my ..

199,47 € 139,08 € Brez DDV: 114,00 €

UVI Chair Styler Green

Pozdravljeni, moje ime je UVI Styler Green in sem prvi gaming stol blagovne znamke UVI eSports. Moja zgodba je zelo preprosta. Ustvarjen sem bil z namenom, da bi igričarje pripravil do pravilne drže sedenja, obenem pa še vedno izgledal mega. Na žalost imam mlajšega brata, UVI Devil Reda, ki misli, da lahko vse naredi boljše, vendar vsi vemo, kakšni so mlajši bratje. Če me izberete za vaš stol, bom..

299,99 € 237,90 € Brez DDV: 195,00 €