Tipkovnice

Tipkovnice
Prikaži:
Razvrsti po:

COOLER MASTER Devastator II žični gaming komplet tipkovnice in miške z modro LED osvetlitvijo slo tisk

Gaming komplet COOLER MASTER Devastator II gaming črna tipkovnica z miško je odlična izbira za vse igralce računalniških iger ter drugih multimedijskih aktivnosti. Tipkovnica ter miška sta obe ergonomsko dizajnirani za igranje iger brez napora, ter sta opremljeni s kvalitetno LED osvetlitvijo v modri barvi. Miška je precizna, optična, s 6-imi gumbi, kablom dolžine 1, 8m in ločljivostjo 1000/1600/2..

44,05 € 39,03 € Brez DDV: 31,99 €

CORSAIR K70 RAPIDFIRE Cherry MX Speed RGB žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska Gaming tipkovnica Corsair K70 RGB RAPIDFIRE ponuja hitrost in trdnost, ki jo potrebujete za tekmovanje na najvišjem nivoju. Uporablja Cherry MX Speed RGB mehanska stikala za najhitrejšo odzivnost, 100% anti-ghosting tehnologija vam omogoča uporabo vseh kombinacij tipk. Aluminijast okvir je narejen, da preživi nevihto za navihto pritiskov na tipke. Corsair Utility Engine omogoča sofisticir..

215,08 € 208,73 € Brez DDV: 171,09 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K10

Tipkovnica Genius Scorpion K10 tipkovnica je točna, hitra, natančna in zanesljiva tipkovnica. Za najboljšo gaming izkušnjo ima K10 19-ključnih in naprednih anti-ghost tipk. S pomočjo SmarGenius aplikacije lahko tipke od F1 do F12 namestite po lastni izbiri z različnimi funkcijami, ki so vam na voljo v sami aplikaciji. V kolikor igrate več iger hkrati, si preko Genius oblaka uredite in shranite pro..

34,99 € 24,28 € Brez DDV: 19,91 €

Genius gaming tipkovnica Scorpion K9

14 multimedijskih tipk in bližnjic  Ključne tipke tipkovnice Scorpion K9 omogočajo igralcem hitri nadzor predvajalnika funkcij, kot so volumen gor/dol, premor/predvajanje in nazaj/naprej ter bližnjice do e-pošte in moje namizje, ne da bi morali za to zapreti igro. Igrajte učinkovito z izjemnim udobjem. Čudovita osvetlitev z možnostjo prilagajanja svetlosti Konfiguracija 7- barvne osvetlitve tipk v..

32,99 € 28,31 € Brez DDV: 23,21 €

HYPERX Alloy Elite (HX-KB2RD1-UK/R1 MX Red) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy Elite MX Red je namenjena vsem, ki hočejo opremiti svojo bojno postajo s trdno tipkovnico polno funkcij in stila. Alloy Elite ponuja dinamične efekte osvetlitve, HyperX rdečo osvetlitev in unikatni 18 LED trak. Narejena je iz trdnega jeklenega okvira, ki bo zdržal test časa in udarcev po tipkah. Z namenskimi multimedijskimi tipkami, USB 2.0 izhodom, Game Mod..

145,19 € 121,40 € Brez DDV: 99,51 €

HYPERX Alloy FPS (HX-KB1RD1-UK/A2 MX Red) žična osvetljena črna slo tisk mehanska tipkovnica

Mehanska gaming tipkovnica HyperX Alloy FPS MX Red je s kompaktno velikostjo namenjena za igranje prvoosebnih streljačin. Uporablja minimalističen kompakten dizajn, ki je idealen za FPS igre. Na mizi prihrani prostor za premike miške in obenem ponuja polno funkcionalnost in enostavno prenašanje. Ohišje je narejeno iz trdnega jekla za dolgo delovanje in stabilnost. Kot ultra prenosna tipkovnica pri..

136,50 € 116,18 € Brez DDV: 95,23 €

Ozone STRIKE PRO mehanična tipkovnica, MX Blue

Tipkovnica Strike PRO mehanična tipkovnica je točna, hitra, natančna in zanesljiva tipkovnica. Je visoko kvalitetna tipkovnica z LED osvetlitvijo, izredno vzdržljivimi tipkami, ki vzdržijo tudi do 50 milijonov pritiskov na tipko. Tipkovnica ima 6 makro tipk, ponuja pa 5 različnih profilov za nastavitve teh tipk. Tipkovnica ima funkcijo Anti ghosting in G-mode funkcijo, ki vam omogoča, da lahko izk..

140,00 € Brez DDV: 114,75 €

Razer BlackWidow Expert Mehanična CHERRY MX BLUE tipkovnica

ZELO OMEJENA KOLIČINA TIPKOVNIC RAZER BLACKWIDOW EXPERT S STARIMI MX BLUE NEMŠKIMI STIKALI!-Tipkovnica uporablja stare visoko kvalitetne Nemške MX CHEERY BLUE switche- Čvrst otipen občutek odzivnosti in doslednosti prinaša edinstveno prednost pri igranju- Ekstremna trajnsot tipkovnice: stikala zdržijo do 80 miljonov klikov in majo enoletno garancijo- V celoti programabilne tipke + 5 dodatnik tipk ..

132,98 € 98,82 € Brez DDV: 81,00 €

Roccat Ig. tipkovnica Isku bela FX

ROCCAT Isku FX Bela Multicolor PC Gaming Keyboard UK Layout - lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk Z uporabo Isku tipkovnice boste impresionirani z vsakim nadaljnim pritiskom na srednje visoke tipke. Arhitektura tipkovnica je popolnoma optimizirana na lahkotnost in preciznost igranja. Stopnja polling 1000Hz zagotavlja izjemno hiter odziv na tipkovnici brez zamika, tako da se bodo vaši ukazi pr..

149,99 € 123,89 € Brez DDV: 101,55 €

Roccat Ig. tipkovnica Isku+ Force FX

ISKU+ Force FX je tipkovnica z membranskimi na pritisk občutljivimi tipkami, ki jih lahko nastavite na 3 različne načine: - Normalni način omogoča uporabo tipkovnice kot običajno - Občutljivi način omogoča uporabo tipk glede na količino pritiska z naraščajočim odzivom - Kombinirani način omogoča kar tri različne funkcije posamezne tipke v kombinacijami s tipkami CTRL, ALT itd. Tipkovnica j..

140,00 € 115,63 € Brez DDV: 94,78 €

Roccat Igralna tipkovnica Isku illuminated

ROCCAT IGRALNA TIPKOVNICA ISKU ILLUMINATED - lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk Vrhunska tipkovnica, priznanega proizvajalca Roccat, ki se ponaša z izrednim naborom tipk, ki bodo vedno v bližini pri igranju iger, tukaj pa so še tri posamezne programirane makro tipke tik pod preslednico, kar vsekakor pripomore v akcijskih igrah. MACRO RECORD tipke - posnemi makro za naslednjo akcijo med igro..

110,00 € 90,85 € Brez DDV: 74,47 €

Roccat Igralna tipkovnica Ryos MK FX CHERRY MX BROWN

ROCCAT Ryos MK FX igralna tipkovnica - lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk je najbolj napredna in najbolj prilagodljiva tipkovnica vseh časov. Nobena druga ji ne pride niti blizu. Z neverjetnim številom možnosti prilagajanja in z visoko kvalitetnim CHERRY MX mehanizmom boste ob uporabi tipkovnice prebudili igralno zver v sebi. Easy-Shift sistem podvoji število tipk, ki so vam na voljo, kar po..

229,99 € 189,97 € Brez DDV: 155,71 €

Roccat Sova igralna plošča

SOVA IGRALNA PLOŠČA Zavladaj kavču! Sova igralna plošča predstavlja novo poglavje v udobju igranja, saj združuje vaš televizor z računalnikom. Miza, monitor, miška in tipkovnica – to je standardna in preizkušena formula za PC gaming, ki se skozi leta ni kaj dosti spreminjala. Ko pomislite na gaming drugje kot za mizo, takoj pričnete razmišljati o kompromisih. Z novo Sovo to ni več potrebno. Sova..

174,98 € 144,54 € Brez DDV: 118,47 €

Roccat Sova igralna plošča mehanska

SOVA IGRALNA PLOŠČA Zavladaj kavču! Sova igralna plošča predstavlja novo poglavje v udobju igranja, saj združuje vaš televizor z računalnikom. Miza, monitor, miška in tipkovnica – to je standardna in preizkušena formula za PC gaming, ki se skozi leta ni kaj dosti spreminjala. Ko pomislite na gaming drugje kot za mizo, takoj pričnete razmišljati o kompromisih. Z novo Sovo to ni več potrebno. Sova..

239,99 € 198,23 € Brez DDV: 162,49 €

Roccat Tipkovnica igraL. Ryos MK GLOW CHERRY MX BLACK

Zahtevni igralci želijo slog in popolno vsebino pri prepustitvi v igralne užitke. Tipkovnica ROCCAT Ryos MK Glow uporabniku nudi prav to. Razvita je za najzahtevnejše igralce in je najbolj osvetljena tipkovnica na trgu. Uporabnik MK Glow se ponaša z najbolj prefinjenimi funkcijami tipkovnice, na način, da sovražnik sploh ne bo vedel kdaj in od kod je zadet. Hkrati pa tipkovnica MK Glow omogoča vs..

209,99 € 173,44 € Brez DDV: 142,17 €

Roccat Tipkovnica igralna Arvo

Moderna Roccat tipkovnica je namenjena vsem zahtevnejšim uporabnikom, saj nudi odlično odzivnost za igre ali zahtevnejša dela. Vgrajen 40 MHz Core procesor in 2 MB Turbo memory bosta poskrbela za odli čno in odzivno delovanje brez zamika z 1000 Hz polling rate-a. Tipkovnica ponuja ob tem še 2 USB vhoda in kabel dolžine 197 cm.- lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk Moderna Roccat tipkovnica je ..

80,00 € 66,08 € Brez DDV: 54,16 €

Roccat Tipkovnica igralna Ryos MK PRO CHERRY MX BLACK

ROCCAT Ryos MK PRO napredna igralna tipkovnica je najbolj napredna in najbolj prilagodljiva tipkovnica vseh časov. Nobena druga ji ne pride niti blizu. Z neverjetnim številom možnosti prilagajanja in z visoko kvalitetnim CHERRY MX mehanizmom boste ob uporabi tipkovnice prebudili igralno zver v sebi.- lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk Easy-Shift sistem podvoji število tipk, ki so vam na volj..

249,99 € 206,50 € Brez DDV: 169,26 €

Roccat Tipkovnica igralna Ryos MK PRO CHERRY MX BROWN

ROCCAT Ryos MK PRO napredna igralna tipkovnica je najbolj napredna in najbolj prilagodljiva tipkovnica vseh časov. Nobena druga ji ne pride niti blizu. Z neverjetnim številom možnosti prilagajanja in z visoko kvalitetnim CHERRY MX mehanizmom boste ob uporabi tipkovnice prebudili igralno zver v sebi. - lokalizirana QWERTZ razporeditev tipk Easy-Shift sistem podvoji število tipk, ki so vam na vol..

249,99 € 206,50 € Brez DDV: 169,26 €

Roccat Tipkovnica igralna Ryos TKL PR CHERRY MX BROWN

ROCCAT Ryos TKL PRO igralna tipkovnica je najbolj napredna in prilagodljiva 'tenkeyless' mehanska tipkovnica. Per-Key osvetlitev z močjo 2.0 in z nešteto možnostmi konfiguracije Cherry Mix menjave v štirih barvah osvetljenosti, uporabnika popelje v čarobni svet igre. Tipkovnica Ryos TKL PRO ima praktično vse zmogljivosti in funkcije svojega večjega brata MK Pro in je v kompaktnem formatu tenkeyle..

204,98 € 169,31 € Brez DDV: 138,78 €

Roccat Tipkovnica igralna Suora mehanska

Na eni strani imamo gamerje, ki želijo opremo z vsemi lučkami, zvoki in drugimi efekti. Na drugi strani imamo puriste, ki želijo čisto, neokrnjeno zmogljivost. Suora piha na dušo slednjim. Filozofija tipkovnice temelji na čistih linijah brez okvirja, kar se odraža v izjemno učinkovitem dizajnu. Brez naslonjala, brez debelih robov, brez bližnjic pri palcih, brez media tipk – samo visokokakovostna m..

129,99 € 107,37 € Brez DDV: 88,00 €