UBIQUITI UniFi G3-PRO FHD (UVC-G3-PRO) UBNT IP nadzorna kamera

UBIQUITI UniFi G3-PRO FHD (UVC-G3-PRO) UBNT IP nadzorna kamera

UBIQUITI UniFi G3-PRO FHD (UVC-G3-PRO) UBNT IP nadzorna kamera

302,91 €
Na zalogi
Koda izdelka:
817882021425

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

IP nadzorna kamera Ubiquiti UVC G3 (UVC-G3-PRO) predstavlja naslednjo generacijo UniFi video nadzornega sistema. Snema 1080p HD video, podnevi ali ponoči, znotraj ali zunaj pod streho. Nov sistem namestive omogoča montažo na zid ali strop. Infrardeče LED ponujajo snemanje tko podnevi in ponoči. UVC-G3-AH podpira tako 802.3af kot 24V pasivni POE. Trikratni optični ZOOM omogoča, da se območje snemanja natančno prilagodi.

Eleganten dizajn
Vsestranska UniFi kamera se lahko namesti na katerikoli strop ali zid. Narejena je za delovanje tako znotraj kot zunaj (pod streho). Namestite jo preko priloženega nosilca.

Močna programska oprema za upravljanje
Uporabite UniFi Video mobilno aplikacijo za enostavno upravljanje in pretakanje videa v živo na iOS ali Android pametni telefon ali tablico (aplikacijo prenesete preko AppStore ali Google Play Store za Android).

UniFi Video programska oprema se lahko namesti na Windows ali Linux sisteme.
Dostopna je preko spletnega brskalnika in je polna naprednih funkcij. Ponuja napredne statistična poročila, več pogledov, enostavno nastavljanje kamer, napredne analitike in nastavljiva snemanja dogodkov.

"Priklopi in deluje" namestitev. Samodejno zaznavanje kamer v UniFi programski opremi vam poenostavi namestitev. Nastavitve kamer so integrirane v UniFi video programsko opremo. Nastavite kamero, ponovno zaženite kamero ali nadgradite firmware preko UniFi Video vmesnika.

Zaznavanje gibanja na osnovi kamere. Kamera sama upravlja zaznavanje gibanja namesto strežnika, kar razbremeni strežnik in zagotavlja, da stiskanje podatkov ne bo motilo zaznavanja.

Dodatni pogledi v živo. Lahko ustvarite sezname z nastavitijo rotacijo posnetkov kamer. Nastavite, katere kamere želite vključiti v seznam predvajanja in koliko časa želite, da so prikazane na zaslonu, preden se premakne na drugo.


Proizvajalčeva kodaUVC-G3-PRO
EAN koda817882021425
Proizvajalec:UBIQUITI
Garancija12 mesecev
Senzor:Ne
Ločljivost snemanja:1920 x 1080
Ločljivost slik:Ne
Vmesnik:LAN
Barva:bela
Vsebina paketa:UVC-G3- PRO, nosilec za montažo na drog, 802.3af PoE pretvornik
Dimenzije:153(D) x 86(2R) mm
Ločljivost:1080p Full HD (1920x1080)
Zoom:3x
Kot snemanja:ZOOM in: 110° (vodoravno), 60° (navpično)
ZOOM out: 38° (vodoravno), 21° (navpično)
Napajanje:802.3af PoE
Poraba (TDP):max: 12,5 W
Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVC-G3-PRO
Vmesnik: LAN
Ločljivost snemanja: 1920 x 1080
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UBIQUITI UniFi G3-PRO FHD (UVC-G3-PRO) UBNT IP nadzorna kamera
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?