UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

Akcijska cena 279,89 € Redna cena 350,02 €
Na zalogi
Koda izdelka:
0742377929583

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

UVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka oseba svoje lastne preference, katerim se UVI Elegant Business brez problema prilagodi.Elegant Business je v 2019 pridobil posodobitev v obliki gumba, preko katerega lahko natančno nastavimo podporo za ledveni predel.

 

Nastavljiva višina

UVI Elegant Business uporablja standardno CLASS-4 plinsko vzmet. Plinska vzmet omogoča prilagoditev višine stola za do 8 centimetrov z enostavnim potegom ročice.

 

Multifunkcijski mehanizem

Multifunkcijski mehanizem omogoča, da prestavljate med tremi različnimi nastavitvami: prva nastavitev popolnoma onemogoča nagibanje stola, druga nastavitev omogoča nastavljanje stola do 30 stopinj, tretja nastavitev pa omogoča fiksno nastavljanje stola v katerem koli kotu želite.

 

Prilagodljivo naslonjalo za hrbet

Potrebujete počitek po vsem tem delu ali si želite večje udobje ob gledanju filma? Naslonjalo za hrbet lahko v 4° korakih nagnete med 90° in 180°. Odkrijte kot, ki vam najbolje ustreza!

 

3D prilagodljiva naslonjala za roke

Naslonjala za roke o nastavljiva v treh dimenzijah. Da lažje odkrijete pravo pozicijo, imajo naslonjala za roke prilagodljiva višinsko, vodoravno in prav tako stransko pozicijo. Vrh naslonjala je tudi oblazinjen, kar zagotavlja dodatno udobnost in podporo, medtem ko delate ali igrate.

 

Kvalitetna poliuretanska pena

Vsi UVI stoli so napolnjeni s kvalitetno hladno oblikovano poliuretansko peno. Največja prednost uporabe poliuretanske pene je to, da ohranja svojo obliko, udobje in ohrani trdnost tudi po daljši uporabi.

 

Jekleni okvir

UVI stol Elegant Business ima cevasti okvir kot osnovo. Okvir je narejen iz močne kovine, ki omogoča podporo do 185 kilogramov, brez lomljenja ali upogibanja.

 

Kakovostno umetno usnje

UVI stol Elegant Business je prekrit s kakovostnim umetnim usnjem, ki je grajen za obstoj in enostavno čiščenje. Omogoča dober, čist izgled in preprečuje poškodbe, tudi če se kaj polije po njem.

 

Nastavljiva podpora za hrbet

UVI Elegant Business ima vgrajeno nastavljivo podporo za hrbet, katero nastavljate s preprostim obratom gumba. Z njim izberete želeno izboklino v ledvenem delu.

 

Dodatna blazina za glavo

UVI stol Elegant Business ima dodano blazino za oporo glave, ki bo poskrbela, da bo vaša glava vedno v udobnem položaju. Dizajn blazine je čist in eleganten ter s tem idealen za katerokoli pisarno.

 

Hitre specifikacije

Maksimalna nosilnost 185 kg
Naslonjalo za roke 3D
Prilagoditev višine Do 8 cm
Mehanizem Multifunkcijski
Prilagajanje naslonjala za hrbet Do 180 stopinj
Prilagajanje nagiba Do 25 stopinj
Pena Vrhunska in mehka PU pena
Material Umetno usnje
Garancija 2 leti
Velikost paketa 81 x 66 x 35 cm
Teža paketa 26,5 kg
SKU UVI8000N
Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVI8000
0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?