UVI Chair

Prikaži:
Razvrsti po:

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)2D Naslonjalo je nastavljivo po višini (gor in dol, 6 različnih višin) in smeri naslonjala (v levo, naravnost in v destno).Naslonjalo je primerno za vse stole UVI CHAIR razen modelol Simple / Office, Hero Red in Storm Blue.V kompletu prejmete par, levo in desno naslonjalo...

40,02 € 31,45 € Brez DDV: 25,78 €

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR3D naslonjalo za roke za pisarniški stol UVI CHAIR. Naslonjalo je nastavljivo po višini (gor in dol, 3 različne višine), se pomakne naprej in nazaj in se obrne levo in desno.Naslonjalo je primerno za vse stole UVI CHAIR razen modelol Simple / Office, Hero Red in Storm Blue.V kompletu prejmete par, levo in desno naslonjalo...

45,99 € 34,52 € Brez DDV: 28,29 €

4D naslonjalo za roke UVI CHAIR

4D naslonjalo za roke UVI CHAIR4D naslonjala omogočajo nastavitev naslonjala glede na višino (gor – dol), lego (levo – desno ter naprej – nazaj) ter pozicijo (v levo – naravnost – v desno).Naslonjalo je primerno za vse stole UVI CHAIR razen modelol Simple / Office, Hero Red in Storm Blue.V kompletu prejmete par, levo in desno naslonjalo...

50,02 € 39,01 € Brez DDV: 31,98 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism) Plinska vzmet (gaslift) za pisarniške stole s metuljčkastim mehanizmom (butterfly mechanizem). Vzemt je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Hero Red, Storm Blue in Office/simple.Vzmet se dvigne za max 7cm...

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)Plinska vzmet (gaslift) za pisarniške stole s multifunkcijskim mehanizmom (multifunctional mechanism).Vzemt je kompatibilna z modeli Gamer Blue, Elegant Business in Sport XL.Vzmet se dvigne za max 6 cm...

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. V komple..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček MODRI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček MODRI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ZELENI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ZELENI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stol..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. V kompletu dobit..

20,01 € 17,08 € Brez DDV: 14,00 €

UVI Chair Devil PRO gaming stol

UVI CHAIR DEVIL PRO Hey, moje ime je Devil PRO in sem izboljšana verzija stola UVI Devil. Vem, da se Devil rad baha glede svojih posebnih sposobnosti ampak jaz sem boljši v praktično vsakemu pogledu! Kor prvo imam vgrajen epski Devil Pro logotip, pokriva pa me novo PU usnje. Prav tako vsebujem superiorna naslonjala za roke in izboljšan mehanizem. Če torej iščete NAJBOLJŠI izgled ter igričarsko iz..

360,02 € 254,98 € Brez DDV: 209,00 €

UVI Chair Devil Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR DEVIL REDO DEVIL RED-uUVI CHAIR Devil Red je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Devil Red ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša gam..

300,00 € 229,00 € Brez DDV: 187,71 €

UVI Chair Elegant Business 2019 gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR ELEGANT BUSINESS O ELEGANT BUSINESS-uUVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka o..

350,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Gamer Blue gaming stol

UVI CHAIR GAMER BLUEO GAMER BLUE-juUVI Chair Gamer Blue je kakovosten gaming stol, ki se lahko prilagodi vsem vašim potrebam, skrbi za hrbet in vam pomaga da se osredotočite na to, kar počnete! Gamer Blue ima dodatno blazino za glavo in ledveno podporo, ki poskrbijo za super prijetnem sedenje, uživanje pri igranju igric in poskrbi, da se izoginite mravljinčenju, v nogah ali rokah, po dolgih urah i..

360,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Hero Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR HERO RED O HERO RED-uUVI CHAIR Hero Red je najpreprostejši UVI STOL. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Hero Red ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Hero Red nima nastavljivih naslonjal za roke, vend..

149,94 € 99,99 € Brez DDV: 81,96 €

UVI Chair Hero Red gaming / pisarniški stol - razstavni model

Razstavni model je bil uporabljen na sejmu in kot demo model v našem razstavnem prostoru.Stol je sestavljen in na voljo samo za osebni prevzem na našem naslovu!UVI CHAIR HERO RED O HERO RED-uUVI CHAIR Hero Red je najpreprostejši UVI STOL. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Hero Red ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol j..

149,94 € 79,99 € Brez DDV: 65,57 €

UVI Chair Simple / Office

UVI CHAIR Simple / OfficeTukaj sem, da popravim vašo držo in poskrbim, da ste počutite čim bolj udobno pri sedenju!Pozdravljeni, moje ime je UVI Simple Office Tukaj sem, da popravim vašo držo in poskrbim, da ste počutite čim bolj udobno pri sedenju!Moja zgodbaKot že veste, je moje ime UVI Simple Office. Moja zgodba se začne ob koncu leta 2016, ko je prišla ideja o nastanku UVI Chair znamke. Želeli..

199,99 € 125,99 € Brez DDV: 103,27 €

UVI Chair Sport XL Blue gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR SPORT XL BLUE O SPORT XL BLUE-juUVI Sport XL Blue je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL Blue okrepiljen z jeklenim okvirjem, malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL Blue močnejši je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali mo..

400,04 € 279,99 € Brez DDV: 229,50 €

UVI Chair Sport XL gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Sport XL O SPORT XL-uUVI Sport XL je najmočnejši UVI stol! Ustvarjen je bil za vsakogar, ki je večji in močnejši od povprečne osebe. Tako je Sport XL okrepiljen z jeklenim okvirjem, malo širši, višji in trdnejši. Ampak ne skrbite, kljub temu da je Sport XL močnejši je še vedno zelo fleksibilen in se bo zlahka prilagodil vsem vašim potrebam. Če ste višja ali močnejša oseba, oziroma par,..

400,04 € 279,99 € Brez DDV: 229,50 €