Nazaj v šolo in posebne promocijske cene izbranih izdelkov! Več info.

UVI Chair

Prikaži:
Razvrsti po:

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)

2D naslonjalo za roke UVI CHAIR (v kompletu par, levi in desni)2D naslonjalo je nastavljivo po višini (gor in dol, 6 različnih višin) in smeri naslonjala (v levo, naravnost in v desno). 2D naslonjalo je primerno za stole UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green & Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE2D naslonjali za roki omogočata prilagoditev po višini. Izbirate lahko med..

40,02 € 31,45 € Brez DDV: 25,78 €

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR

3D naslonjalo za roke UVI CHAIR3D naslonjala za roke omogočajo nastavitve glede na višino (navzgor-navzdol) in vertikalo (naprej-nazaj). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 3D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styler Green in Back in Black.NASTAVITEV VIŠINE3D naslonjala za roke omogočajo prilagodit..

45,99 € 34,52 € Brez DDV: 28,29 €

4D naslonjalo za roke UVI CHAIR

4D naslonjalo za roke UVI CHAIRNaslonjala za roke 4D omogočajo nastavitve v vse smeri. Lahko jih prilagodite glede na višino (navzgor-navzdol), premikate vertikalno (naprej-nazaj) in po širini (bližje in dlje od sedišča). Prav tako lahko preklopite med tremi pozicijami naslonjala (levo, desno in naravnost). 4D naslonjala so kompatibilna z UVI Sport XL, Elegant Business, Gamer Blue, Devil Red, Styl..

50,02 € 39,01 € Brez DDV: 31,98 €

Blazini za glavo in hrbet z elastiko

Blazini za glavo in hrbet z elastikoUVI blazini za ledveno podporo in glavo z elastiko sta prekriti s črnim PU usnjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali celo avtomobilskim stolom.BLAZINI ZA GLAVO IN HRBET Z ELASTIKOUVI CHAIR blazini za ledveno podporo in glavo  z elastiko sta prekriti s črnim PU usnjem in se lahko uporabljata s katerimkoli pisarniškim, gaming ali ce..

19,52 € Brez DDV: 16,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (butterfly mechanism) Plinska vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero Red.PLINSKA VZMET ZA BUTTERFLY MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z Butterfly mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 7 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Devil Red, Styler Green, Back in Black, Storm Blue in  Hero R..

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)

Plinska vzmet (gaslift) UVI CHAIR (multifunctional mechanism)Dvigalka je kompatibilna z modeli Sport XL, Elegant Business, Devil PRO in Gamer.PLINSKA VZMET ZA MULTIFUNKCIJSKI MEHANIZEMPlinska vzmet CLASS 4 za UVI stole z multifunkcijskim mehanizmom omogoča prilagoditev višine do 6 centimetrov.Vzmet je kompatibilna z modeli Gamer Blue, Elegant Business in Sport XL...

30,01 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Črni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ČRNI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala so pri..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Koleščki so primerni za trde (beton, ploščice...) kot mehke podlage (laminat, parket...) Univerzalni kolešček je primeren za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT...Ne puščajo sledi in omogočajo udobnejšo vožnjo pisarniškega stola. V komple..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček RDEČI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Rdeči gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.RDEČI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALARdeči gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, MODRI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček MODRI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Modri gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.MODRI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAModri gumirani koleščki spirala so ..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR gumiran koleščki, ZELENI spirala (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni gumiran kolešček ZELENI spirala, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Zeleni gumirani koleščki spirala so primerni za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.ZELENI GUMIRANI KOLEŠČKI SPIRALAZeleni gumirani koleščki spirala..

35,99 € 21,96 € Brez DDV: 18,00 €

Univerzalni UVI CHAIR koleščki ČRNI (v paketu 5 koleščkov)

Univerzalni kolešček ČRN, UVI CHAIR (v paketu 5 koleščkov)Univerzalna črna kolesa so primerna za trde kot mehke podlage. Koleščki so univerzalni, kar pomeni, da so primerni za vse nizko-cenovne pisarniške stole kot tudi višje-cenovne pisarniške stole kot so UVI CHAIR, AROZZI, AKRACING, DXRACER, NEEDFORSEAT.UNIVERZALNI ČRNI KOLEŠČKIUniverzalna črni koleščki so primerni tako za trde (beton, ploščice..

20,01 € 17,08 € Brez DDV: 14,00 €

UVI Chair Back in Black gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Back in Black je najstarejši UVI stol, to pa ne pomeni, da ne poseduje vseh pritiklin in prednosti modernih stolov. Za razliko od ostalih stolov ni prekrit z umetnim usnjem ampak s tkanino. Tako se ob veliki vročini nikoli nanj ne boste prilepili, ne glede na to, kako prepoteni boste sedeli na meni.Nastavljiva višinaUVI Back in Black uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska..

284,99 € 244,00 € Brez DDV: 200,00 €

UVI Chair Devil PRO gaming pisarniški stol

UVI Devil PRO je nadgrajena verzija stola UVI Devil. Vsebuje nov logotip, prekrit pa je z novim PU usnjem. Poleg tega vsebuje nadgrajena naslonjala za roke ter izboljšan mehanizem. Je prava izbira za najboljšo igričarsko izkušnjo.Nastavljiva višinaUVI Devil PRO uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilagoditev višine stole za do 7 centimetrov z enostavnim potegom..

360,02 € 254,98 € Brez DDV: 209,00 €

UVI Chair Devil Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Devil Red je gaming stol, posebej zasnovan za gamerje, da jim pomaga izboljšati njihove navade sedenja. Devil Red ima popolnoma nastavljivo naslonjalo, ki se lahko nagne od 90 do 180 stopinj, kot tudi butterfly mehanizem, ki omogoča, da se celoten stol nagne dodatnih 35 stopinj. Kakovostna PU pena, skupaj s ledveno podporo in blazino za glavo, izboljša gaming izkušnje v največji možni me..

300,00 € 199,99 € Brez DDV: 163,93 €

UVI Chair Elegant Business gaming / pisarniški stol

UVI Chair Elegant Business je poseben UVI stol zasnovan z idejo uporabe v pisarniškem okolju. Posebna oblika naredi stol preprost in eleganten, hkrati pa ohranja vse funkcije in prednosti, ki jih imajo drugi UVI stoli. UVI Elegant Business se lahko prilagodi vsem potrebam, ki jih ima kdorkoli in je zaradi tega odličen stol za pisarne, kjer ima vsaka oseba svoje lastne preference, katerim se UVI El..

350,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Gamer + FIFA 20 akcijski paket

Komplet UVI Gamer + FIFA 20 PS4/XBOX/PC (dopišite v opombo)Dobava igre ob izidu 27.9. 2019UVI Chair Gamer Blue je kakovosten gaming stol, ki se lahko prilagodi vsem vašim potrebam, skrbi za hrbet in vam pomaga, da se osredotočite na to, kar počnete! Gamer Blue ima dodatno blazino za glavo in ledveno podporo, ki poskrbijo za super prijetnem sedenje, uživanje pri igranju iger in poskrbi, da se izogn..

309,99 € 269,00 € Brez DDV: 220,49 €

UVI Chair Gamer Blue gaming stol

UVI Chair Gamer Blue je kakovosten gaming stol, ki se lahko prilagodi vsem vašim potrebam, skrbi za hrbet in vam pomaga, da se osredotočite na to, kar počnete! Gamer Blue ima dodatno blazino za glavo in ledveno podporo, ki poskrbijo za super prijetnem sedenje, uživanje pri igranju iger in poskrbi, da se izognete mravljinčenju v nogah ali rokah po dolgih urah igranja iger ali dela.Nastavljiva višin..

360,02 € 251,99 € Brez DDV: 206,55 €

UVI Chair Hero Red gaming / pisarniški stol

UVI CHAIR Hero Red je najpreprostejši UVI stol. Je nekoliko manjši od ostalih UVI stolov, zaradi česar je perfekten stol za otroke. Hero Red ima butterfly mehanizem, ki omogoča nagibanje do 35 stopinj. Stol je napolnjen z udobno peno, ki zagotavlja, da je sedenje kot se le da udobno. Za razliko od drugih UVI stolov, Hero Red nima nastavljivih naslonjal za roke, vendar so njegova naslonjala dodatno..

149,94 € 99,99 € Brez DDV: 81,96 €

UVI Chair Simple / Office

UVI Chair Simple Office je nastal leta 2016, ko je prišla ideja o ustanovitvi UVI znamke. Cilj je bil narediti stol, ki bi bil primeren za pisarniške aktivnosti, hkrati pa je cenovno ugoden. Oktobra 2018 je stol dobil nadgradnjo in tako postal še bolj fleksibilen in moderen. Nastavljiva višina UVI Simple Office uporablja standardno CLASS-4 plinsko dvigalko. Plinska dvigalka omogoča prilago..

193,98 € 125,99 € Brez DDV: 103,27 €