UVI Desk komplet za upravljanje kablov

UVI Desk komplet za upravljanje kablov

UVI Desk komplet za upravljanje kablov

Akcijska cena 24,90 € Redna cena 50,02 €
Na zalogi
Koda izdelka:
0742377929811

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

UVI komplet za upravljanje kablov

UVI komplet za upravljanje kablov je odličen set za urejanje kablov! Vključeni so trije različni izdelki za upravljanje kablov, kar zagotavlja urejenost vaše pisarne ali doma!

DALJŠI OPIS:

UVI komplet za upravljanje kablov vsebuje 3 različne izdelke za upravljanje kablov. V paketu boste prejeli 2x UVI zaščito za kable, 2x UVI ovoj kablov na ježek ter 2x UVI prepleteni kabelski ovoj.

UVI Desk prepleteni kabelski ovoj

UVI Desk prepleteni kabelski ovoj je izdelan iz vrhunskega poliestra.  Varuje in združi vse kable, prav tako pa zmanjša nered pod vašimi nogami ali za vašo napravo. Odličen za dom ali pisarno!

UVI zaščita kablov

UVI zaščita kablov je prilagodljivo in razširljivo varovalo kablov, ki je idealno za organizacijo in zaščito vaših kablov in napeljav v pisarni ali doma. Zaščita ne ščiti samo kablov pred poškodbami, temveč omogoča tudi izklapljanje enega ali več kablov za ponovno usmerjanje ali zamenjavo.

UVI ovoj kablov na ježek

UVI ovoj kablov na ježek je prilagodljiva rešitev upravljanja kablov za vaš računalnik, televizor, igralno konzolo in druge naprave. Vsak ovoj je natančno zašit in ojačan z močnim velkrom in tako se zagotovi dolgotrajna stabilnost in uporaba. Temna barva diskretno skrije vaše kable, lahko pa ga tudi odrežemo in tako prilagodimo našim potrebam.

Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVICMK
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI Desk komplet za upravljanje kablov
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?