UVI Desk zložljivo stojalo za prenosnik

UVI Desk zložljivo stojalo za prenosnik

UVI Desk zložljivo stojalo za prenosnik

Akcijska cena 27,99 € Redna cena 39,89 €
Na zalogi
Koda izdelka:
0742377929613

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

UVI zložljivo stojalo za prenosnik vsebuje 7 nastavitev višine, ki omogočajo nastavitev višine med 20,7 in 26,7 centimetrov. UVI stojalo za prenosnike je zložljivo in lahko, tako da ga lahko zlahka prenašamo v torbi in ga s sabo vzamemo kamorkoli!


Zavedamo se, da se je sodobno delovno mesto spremenilo in da so ljudje nenehno na poslovnih potovanjih, srečanjih ali pa uporabljajo prenosnike v hotelih in kavarnah. Nenehno preklapljanje delovnega mesta pomeni, da nimate idealnega delovnega prostora, kar lahko povzroči bolečine v vratu in hrbtu. Da bi to preprečili, smo ustvarili UVI zložljivo stojalo za prenosnik!

Primerno za 10"-15.6" prenosnike

UVI zložljivo stojalo za prenosnik vsebuje 7 nastavitev višine, ki omogočajo nastavitev višine med 20,7 in 26,7 centimetrov. Njegova edinstvena oblika omogoča združljivost s prenosniki, ki imajo 10″-15,6″ monitorje in tehtajo do 5 kilogramov.

Vzemite ga s sabo povsod

UVI stojalo za prenosnike je zložljivo in lahko, tako da ga lahko zlahka prenašamo v torbi in ga s sabo vzamemo kamorkoli! Tako vam je med potovanji vedno udobno – tudi na letalu, v kavarnah ali pa na izletu.

TEHNIČNE PODROBNOSTI:

Ime: UVI zložljivo stojalo za prenosnik

Barva: črna

Mere: 23,2 x 19,4 x 26,7 cm

Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVIFCLR
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI Desk zložljivo stojalo za prenosnik
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?