UVI Racing Seat PRO + Darilo: dodatni stabilizator za volanski del

UVI Racing Seat PRO + Darilo: dodatni stabilizator za volanski del

UVI Racing Seat PRO + Darilo: dodatni stabilizator za volanski del

348,92 €
Na zalogi
Koda izdelka:
0742377929651

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv simulator dirkanja, ki ponuja združljivost z vsemi priljubljenimi volani in pedali. Je popolnoma nastavljiv, tako da boste z lahkoto našli svoje popolne nastavitve! Konstrukcija je sestavljena in povezana z zelo močnimi materiali, ki poskrbijo za nemoteno dirkanje brez nadležnih premikov samega dirkalnika. Simulator ima posebne nogice, ki prepričujejo poškodbo tal in so nastavljive po višini v primeru, da površina ni popolnoma ravna.


UVI Racing Seat PRO


UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv dirkalni simulator, ki je združljiv z veliko večino igralnih volanov in pedal. UVI Racing Seat PRO vsebuje jekleni okvir, kateri zagotavlja stabilnost in ponuja veliko užitkov in udobnost v vseh voznih izkušnjah.


Popolnoma prilagodljiv sedež


UVI Racing Seat PRO ima popolnoma nastavljiv sedež, ki zagotavlja, da lahko, ne glede na svojo veličino, vedno lahko odkrijete svoj idealni položaj za vožnjo. Ima sedež, ki omogoča premikanje naprej in nazaj za 220 milimetrov s potegom ročke (podobno kot pri avtomobilskem sedežu). Sedež lahko premaknete navzgor ali navzdol za 25 milimetrov in ga nagnete za 6° v vsako smer. Na ta način si ga lahko nastavite po svojih željah! 


Nastavitev višine in nagiba


UVI Racing Seat PRO nudi nastavitev višine in nagiba. Sedež lahko premaknete navzgor ali navzdol za 25 milimetrov in ga nagnete za 6° v vsako smer. Na ta način si ga lahko nastavite po svojih željah!


Nastavljiv nagib volana


Omogoča, da popolnoma prilagodite položaj volana vašim željam. Nagib celotnega nosilca lahko nastavite za 30° in mu nastavite položaj za dodatnih 30°. To vam omogoča močno prilagajanje volana in tako lahko res odkrijete svoj najboljši možni kot!


Nastavitev dolžine stopalk


Prilagodljiva plošča za stopalke (nagib in dolžina) omogočijo udobno vožnjo, ne glede na vašo velikost!


Nastavitev nagiba za stopalke


Za konec je tu še položaj stopalk. Nagib lahko nastavite od 0° do 15° ali 27°. Z vso to prilagodljivostjo, ki jo ponuja UVI Racing Seat PRO, boste zagotovo našli svoj popoln položaj za optimalno tekmovanje!


Dodatki za dirkalnik

Dodatno lahko dokupite tudi nastavek za menjalnik in stojalo za eden ali tri ekrane oziroma TVje, Preverite izdelke v naši ponudbi.Specifikacije

Največja teža100 kg
Širina sedeža460 mm
Drsna nastavitev sedeža220 mm
Nastavitev višine sedeža25 mm
Razpon nagiba sedeža+6° ~ -6°
Nagib plošče z volanom+25° ~ -35°
Razpon nagiba plošče s pedali0° / 15° / 27°
Prilagoditev drsne plošče108 mm
Urejanje kablovYES
Material stolaTkanina
SKUUVIRSOF


Več informacij: UVICHAIR.com


Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVIRSOF
0
Rating:
0% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI Racing Seat PRO + Darilo: dodatni stabilizator za volanski del
Vaša ocena
Nalaganje...

Sortirajte po 

Vaše vprašanje

Vprašanje: Kaj se vse poleg tega in volana potrebuje? 1 Odgovor