Nazaj v šolo in posebne promocijske cene izbranih izdelkov! Več info.
--0%

UVI Racing Seat PRO

UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv simulator dirkanja, ki ponuja združljivost z vsemi priljubljenimi volani in stopalkami. Je popolnoma nastavljiv, tako da boste z lahkoto našli svoje popolne nastavitve! Konstrukcija je sestavljena in povezana z zelo močnimi materiali, ki poskrbijo za nemoteno dirkanje brez nadležnih premikov samega dirkalnika. Simulator ima posebne nogice, ki prepričujejo poškodbo tal in so nastavljive po višini v primeru, da površina ni popolnoma ravna.


UVI Racing Seat PRO


UVI Racing Seat PRO je popolnoma prilagodljiv dirkalni simulator, ki je združljiv z veliko večino igralnih volanov in pedal. UVI Racing Seat PRO vsebuje jekleni okvir, kateri zagotavlja stabilnost in ponuja veliko užitkov in udobnost v vseh voznih izkušnjah.


Popolnoma prilagodljiv sedež


UVI Racing Seat PRO ima popolnoma nastavljiv sedež, ki zagotavlja, da lahko, ne glede na svojo veličino, vedno lahko odkrijete svoj idealni položaj za vožnjo. Ima sedež, ki omogoča premikanje naprej in nazaj za 220 milimetrov s potegom ročke (podobno kot pri avtomobilskem sedežu). Sedež lahko premaknete navzgor ali navzdol za 25 milimetrov in ga nagnete za 6° v vsako smer. Na ta način si ga lahko nastavite po svojih željah! 


Nastavitev višine in nagiba


UVI Racing Seat PRO nudi nastavitev višine in nagiba. Sedež lahko premaknete navzgor ali navzdol za 25 milimetrov in ga nagnete za 6° v vsako smer. Na ta način si ga lahko nastavite po svojih željah!


Nastavljiv nagib volana


Omogoča, da popolnoma prilagodite položaj volana vašim željam. Nagib celotnega nosilca lahko nastavite za 30° in mu nastavite položaj za dodatnih 30°. To vam omogoča močno prilagajanje volana in tako lahko res odkrijete svoj najboljši možni kot!


Nastavitev dolžine stopalk


Prilagodljiva plošča za stopalke (nagib in dolžina) omogočijo udobno vožnjo neglede na vašo velikost!


Nastavitev nagiba za stopalke


Za konec je tu še položaj stopalk. Nagib lahko nastavite od 0° do 15° ali 27°. Z vso to prilagodljivostjo, ki jo ponuja UVI Racing Seat PRO, boste zagotovo našli svoj popoln položaj za optimalno tekmovanje!


Dodatki za dirkalnik

Dodatno lahko dokupite tudi nastavek za menjalnik in stojalo za eden ali tri ekrane oziroma TVje, Preverite izdelke v naši ponudbi.Quick specifications

Največja teža100kg
Širina sedeža460 mm
Drzna nastavitev sedeža220 mm
Nastavitev višine sedeža25 mm
Razpon nagiba sedeža+6° ~ -6°
Nagib plošče z volanom+25° ~ -35°
Razpon nagiba plošče s pedali0° / 15° / 27°
Prilagoditev drsne plošče108 mm
Urejanje kablovYES
Material stolaTkanina
SKUUVIRSOF


You can read more at: UVICHAIR.com


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

V naši ponudbi ne najdete vašega iskanega artikla? Pošljite nam povpraševanje in artikel bomo dobaviti v najkrajšem možnem času. 

Na voljo smo preko telefona 031 522 394 ali elektronskega naslova info@eigre.si, v primeru dodatnih vprašanj o artiklu vam bomo z veseljem pomagali!

 

UVI Racing Seat PRO

DARILO: UVI nosilec menjalnika v vrednosti 42,7 €!

  • Proizvajalec: UVI Chair
  • Šifra: UVIRSOF
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 348,92 €
  • 350,14 €
  • Brez DDV: 287,00 €

Strošek poštnine je 4.5 €, ob naročilu nad 300€ je poštnina brezplačna! Pri dostavi smo zelo fleksibilni (dopoldanska, popoldanska, poštnoležeče...). Pošta Slovenije d.o.o. omogoča plačilo v gotovini ali s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club Slovenija (Diners Club tudi na obroke).

Osebni prevzem možen na naslovu Brnčičeva ulica 13, 1231 Ljubljana-Črnuče, več info.

Ste opazili napako na naši spletni strani? Posredujte jo nam na elektronski naslov info@eigre.si mi pa vam bomo v zameno podarili kodo kupona, ki bo odobrila 3% popust na katerikoli izdelek! Hvala!

Oznake: uvi, racing, seat, pro

Prihranite s tem paketom!
UVILOGIX
Prihranite 39,15 €!
+
UVI Racing Seat PRO
UVI Racing Seat PRO
350,14 €
Cena paketa: 548,89 €
Prihranite 39,15 €!

Dodaj v košarico
UVILOGI2
Prihranite 39,15 €!
+
UVI Racing Seat PRO
UVI Racing Seat PRO
350,14 €
Cena paketa: 549,99 €
Prihranite 39,15 €!

Dodaj v košarico