UVI trojno stojalo za monitor/TV

UVI trojno stojalo za monitor/TV

UVI trojno stojalo za monitor/TV

Akcijska cena 199,98 € Redna cena 425,78 €
Na zalogi
Koda izdelka:
UVIRSTST

Takoj, ko bo izdelek na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov! Vnesite vaš email spodaj in kliknite gumb "Obvesti me".

UVI trojno stojalo za monitor/TV vam pomaga ustvariti popolno izkušnjo dirkanja v vašem domu. Na njegovo posebno zasnovo lahko namestite 3 monitorje in ustvarite 180° pogled za pravi užitek pri igranju!

UVI trojno stojalo za monitor/TV


Za najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI trojnega stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslone pred dirkalni sedež in dobite optimalni kot gledanja. Stojalo se odlično prilega UVI Racing Seat PRO-ju. Stojalo je popolnoma samostoječe in je primerno tudi za druge namene! Stojalo lahko uporabite za eno ali tri monitorje/Tvje.


Različne nastavitve višine


UVI stojalo za monitor/TV ima 2 različni nastavitvi višine. Razmaknjeni so za 5 centimetrov pri 95,5 in 100,5 cm. S temi nastavitvami boste zagotovo našli idealen položaj za vaš zaslon!


Okvir za 3x 24"-32" zaslone


UVI trojno stojalo za monitor/TV je zgrajeno iz jekla in aluminija in je tako izjemno trpežno in stabilno. Lahko prenese težo zaslona do 30 kilogramov (10 kilogramov na vsak okvir) in lahko sprejme televizor ali monitor velikosti od 24" do 32". Stojalo ima posebne gumirane nogice (ne poškoduje tal), ki so nastavljiva po višini.


Vrtenje zaslona


UVI trojno stojalo za monitor/TV vsebuje poseben sistem, ki omogoča vrtenje zaslona desno in levo ter do 60° navzgor ali navzdol. Stojalo ima posebno zaščito proti kraji naprav na stojalu!


Specifikacije

Maksimalna teža zaslona30 kg
Maksimalna velikost zaslona24"-32"
Nastavljiva višina2 nastavitvi
Razpon višine995 / 1005 mm
BarvaČrna
MaterialJeklo, aluminij, plastika
Dimenzije840 x 690 x 1145 mm
Upravljanje kablovDA
SKU

UVIRSSST

Varnost proti kraji naprav

DA


Več informacij: UVICHAIR.com


Specifikacije
Proizvajalčeva koda: UVIRSTST
0
Rating:
% of 100
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UVI trojno stojalo za monitor/TV
Vaša ocena
Nalgam...

Sortiraj: 

Zastavi vprašanje

Trenutno še ni bilo zastavljenih vprašanj, vam lahko kako pomagamo?